Pánské toaletní tašky, aneb co dělat, když vám partnerka zabere celou hotelovou koupelnu?

Datum: 19.07.2011

Už se vám také někdy stalo, že jste se ubytovali v hotelu a po příchodu do hotelové koupelny jste zjistili, že jsou všechna místa již zabraná důležitými maličkostmi vaší partnerky?
Poradíme vám, jak si v takové situaci stylově a s nadhledem poradit.

Luxusní pánské toaletní tašky

Když na vás zbude jen koupelnový háček

S luxusními toaletními taškami z butiku Arde Style Shop můžete být klidní, jednoduše svou toaletní tašku zavěsíte na poslední prázdné místo v koupelně – na koupelnový háček.
Pánské toaletní tašky

Maximální komfort

Tyto pánské toaletní tašky byly vytvořeny pro maximální komfort. Každá toaletní taška je rozdělená na kapsy na zip s velkou průsvitnou kapsou s magnetickým uzavíráním. Po příchodu do hotelové koupelny jednoduše tašku zavěsíte na koupelnový háček. Kožené závěsné toaletní tašky zakoupíte v butiku Arde Style Shop na www.arde.cz Pánská toaletní taška

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.