Opalovací průvodce pomůže s výběrem opalovacích prostředků

Datum: 14.06.2011

Opalujete se rádi? Pak byste neměli zapomínat na to, že pokožka v létě vyžaduje zvláštní péči! Poradíme Vám, jaké přípravky jsou pro Vás nejvhodnější a co byste měli přibalit na letní dovolenou. Své pokožce byste měli dopřát nejen mléko na opalování s vysokým faktorem, ale i kvalitní přípravek po opalování.

Pokud se rádi opalujete, určitě byste měli věnovat zvýšenou péči nákupu opalovacích krémů. Před dovolenou máte jistě řadu zařizování, proto pro Vás nákup v internetové lékárně může znamenat velkou úsporu času. Není nic jednoduššího, než kliknout na podkategorii Opalovací prostředky na Lékárně.cz a můžete vybírat. V přímořských letoviscích bývají zpravidla ceny zbytečně vysoké a nevíte, jak dlouho přípravky v obchodě stojí. Vždy je lepší přivézt si dostatečnou zásobu z domova.
 

Opalovací průvodce


Pokud jste zodpovědní, určitě oceníte dobrou radu, jak vybrat správný opalovací přípravek. Doporučujeme Vám využít průvodce opalovacími prostředky vytvořený Lékárnou.cz. Zadáte si fototyp, kam jedete, v jakém období a na kolik dní. Dostanete doporučení, které produkty byste si měli zakoupit, aby byla Vaše pokožka po celou dovolenou chráněná. Abyste dosáhli uvedeného ochranného faktoru, je důležité namazat se dostatečným množstvím přípravku. Spotřeba dospělé osoby by měla odpovídat asi 7 čajovým lžičkám za den, což je přibližně 35 ml. Při výpočtu doporučeného množství na Vámi uvedený počet dní uvažujeme průměrnou váhu 80 kg.

Vaše pokožka je hodně citlivá, proto byste měli velmi pečlivě dbát o její ochranu před sluncem. Mimořádně důležitá je také ochrana před slunečním zářením u dětí. Jejich pokožka je velmi citlivá a vyžaduje zvláštní péči a použití nejvyšších ochranných faktorů. V případě dětí proto uvažujete fototyp I.
 

Péče po opalování

Samozřejmě, musíte myslet nejen na ochranu pokožky těla, ale i obličeje a rtů. Stejně nezbytné je také ošetření vysušené a namáhané kůže po opalování. Pokud je Vaše pokožka hodně zčervenalá, použijte panthenol ve spreji. I když používáte krémy na obličej a chráníte se kloboukem, Vaše pleť je dehydratovaná. Skvělým pomocníkem do kabelky pro Vás bude termální voda ve spreji.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.