PARFÉMY S FEROMONY-nejprodávanějšíI !!

Datum: 13.12.2009
Nejprodávanější FM Group parfémy s feromony najdete na našem e-shopu a hned uvidíte jaké to jsou.Nové luxusní ELEGANT parfémy FM Group pro rok 2010 máme už ted v prodeji !!
Důraz na kvalitu kosmetiky a parfémů FM Group – výhradním dodavatelem vonných esencí je německá firma DROM. Společnost FM Group je držitelem certifikátu kvality.Esence parfémů nakupujeme ve stejné firmě jako značkové firmy - ve firmě DROM v Německu. www.drom.com . DROM je výrobce značkových vonných esencí se 100-letou tradicí a zaujímá 80% světového trhu.Naše firma jako jediná má licenci a certifikáty na nákup těchto esencí.Vůně se nedá patentovat,jen značka a proto máme parfémy číslované.

“Co myslíte? Jakou roli hrají v našem životě vůně? V mnoha případech, než něco uvidíme, nebo se toho dotkneme, ještě před tím to ucítíme!“

Produkty FM Group zakoupené v našem e-shopu v hodnotě 400 kč a vyšší Vám dopravíme zdarma při platbě předem na účet, v rámci celé České republiky. Zásilku Vám doručí Česká pošta jako doporučený balík. Poštovné a balné uhradíme za Vás !

Nemusíte platit za značkové parfémy, plaťte jen za vůně!

LUXUSNÍ ELEGANT PARFÉMY PRO ROK 2010

JIŽ V PRODEJI  NA E-SHOPU

 www.Parfemyfm.myeshop.cz  

 

Naše nejprodávanější parfémy s feromony zaujmou každou ženu nebo muže.

FEROMONY JSOU  ATRIBUTEM  ATRAKTIVNOSTI !!

Feromony jsou přírodní chemické látky,které vysílají podvědomé signály k opačnému pohlaví.Ty mají za následek to,že nás někdo přitahuje-jeho vůně Vás může podvědomě vábit a zaujmout.Zkrátka nám "voní".Feromony jsou částečně obsaženy v kůži,zejména pak v podpaží,okolí prsních bradavek a pohlavních orgánech.I když jsou také součástí potu,samy o sobě jsou feromony bez zápachu.

Nevnímáme je čichem,ale vomeronasálním orgánem,který se nachází v nose u nosní přepážky.Parfém obohacený o tyto feromony tak výrazně zvyšuje Vaši šanci na seznámení s opačným pohlavím.

Poznejte jejich elektrizující sílu na vlastní kůži !!

www.Parfemyfm.myeshop.cz

 JAKÉ TO JSOU ??

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.