Parfémy Lacoste

Datum: 22.03.2011

Znáte trčiko s krokodýlkem? Jistěže ano! Pokud si ale na luxusní trička nepotrpíte, můžete si světoznámé logo Lacoste postavit alespoň na toaletní stolek v líbivém flakonku. Lacoste nabízí totiž i skvělé vůně pro ženy a muže, a to především mladistvé, sportovní kompozice, pro aktivní lidi. Svěží, jemné a květinové parfémy Lacoste osloví ženy, které touží po nenápadné voňavé auře. Mužům Lacoste nabízí moderní, svěží či lehce kořeněné kreace, kterým se jen těžko odolává.

Parfém Lacoste Essential Sport

Po úspěchu Lacoste Essential, mužné vůně plné svobody a radosti, se nyní představuje nová, pozitivně energizující pánská vůně Lacoste Essential Sport. V jejím charakteru se propojuje pocit nezávislosti s dotekem elegance příznačným pro značku Lacoste a to vše oživuje ledově chladivá tříšť osvěžujících tónů, která působí jako poselství nezávislosti a oslava života.

Lacoste Essential

Řekne-li se Lacoste Essential, automaticky tím myslíme svobodu a radost. Právě tyto pocity ve vás vzbudí vůně Lacoste Essential, která říká: "Udělej si čas sám na sebe a na to, co tě baví!" Lacoste Essential voní jako víkend plný zábavy a setkávání s lidmi, které vždy rádi vidíte a rádi se s nimi stýkáte. Svoboda je specifický stav mysli: osvícený názor na práci, vztahy a celý život.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.