Kosmetika Chanel zadarmo!

Datum: 04.03.2011

Pro velký úspěch předchozí soutěže jsme se rozhodli uspořádat novou soutěž o luxusní kosmetiku značky Chanel. Soutěžní otázka zní: V jakém roce byla založena firma Giorgio Armani?

Pro velký úspěch předchozí soutěže jsme se rozhodli uspořádat novou soutěž o luxusní kosmetiku značky Chanel. Soutěžní otázka zní: V jakém roce byla založena firma Giorgio Armani? Možnosti jsou níže:

a) 1974

b) 1958

c) 1964

Nápovědu najdete na našich stránkách v sekci Giorgio Armani. Své odpovědi zasílejte na e-mail soutez@parfemgroup.cz do 30. března 2011. Správné odpovědi budou slosovány 31. března 2011. Vítězové získají tyto ceny - řazeny od 1. místa dle vylosování:

1) Chanel hydratační ochranná emulze na pleť za 2.300,- Kč

2) Chanel oční gel proti prvním známkám stárnutí za 1.600,- Kč

3) Chanel nemastná báze pod makeup za 1.200,- Kč

Chanel Precision White Essentiel Hydra Protective Whitening Emulsion - hydratační ochranná emulze na pleť

Denní hydratační emulze chrání pleť před UV zářením, upravuje tmavé skvrny, udržuje optimální rovnováhu vody v pokožce. Osvěžující tekutá konzistence se okamžitě vstřebává do kůže, pokožku zanechává krásně matnou, jemnou, dokonale hydratovanou a bez sebemenší stopy po lesku. Doporučená cena pro prodej je 2.300,- Kč

Chanel Beaute Initiale Eye Gel - oční gel proti prvním známkám stárnutí

Oční péče gelovité konzistence od Chanelu bojuje proti prvním známkám stárnutí, dostatečně zásobí kožní bunňky tekutinami a minerálními látkami. Mizí tmavé kruhy pod očima, otoky a první linky, rýhy a vrásky. Rozjasní oční okolí, pokožka bude vykazovat hladký a jemný vzhled, textury. Jemná růžovitá textura příjemně zchladí a dopřává komfortní pocit. Doporučená cena pro prodej je 1.600,- Kč

Chanel Base Lumier Makeup Base - nemastná báze pod makeup

Lehká, nemastná báze sloužící jako základ make-upu. Bezolejový gel jemného složení obsahuje antiznečišťující a hydratující složku. Mořský extrakt udržuje vlhkost pokožky. Krásně klouže na kůži, obsahuje pigmenty, které vyrovnávají a prosvětlí vzhled a tím minimalizují případné nedokonalosti. Vhodné pro všechny typy pleti. Doporučená cena pro prodej je 1.200,- Kč

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.