Rádio Blatná používá přehrávač MRP 2201 a reprosoustavy SD 402

Datum: 16.12.2019

Josef Týc, Blatná

Výherce naši soutěže

RÁDIO BLATNÁ, je regionální rozhlasovou stanicí na jihu Čech, své zázemí má v historické roubené chaloupce uprostřed města Blatná.

Před časem jsme se rozhodovali v oblasti ozvučení společné místnosti, jakou techniku zvolit apod. Zaujala nás možnost zavěšení reproduktorových soustav na zeď a tzv. “rádia do zdi“. Proto jsme začali pátrat po možnostech a z několika firem jsme se rozhodli pro značku Dexon.

Vybrali jsme MRP 2201 nástěnný přehrávač se zesilovačem a reprosoustavu SD 402 – pasivní černá.

Systém jsme naistalovali a získali jsme s tím neuvěřitelné ozvučení naší společenské místnosti, reprosoustavy a samotný přehrávač dokonale ladí a je nenásilný a zapadá i stylově.

Zvuk, je super, krásně barevný, nezkreslený. Přehrávač umí přímo přehrávat internetový streem, který využíváme, má i možnost stereo aux vstupu, ten můžeme využít přímo k napojení do našeho studia a přenášet tak do naší společenské místnosti i natáčení rozhovorů apod. Super je i ovládaní pomocí aplikace pro mobil, ovládání je snadné a jednoduché.

Za RÁDIO BLATNÁ, můžeme jen a jen Dexon doporučit.

S pozdravem,

Josef Týc, Blatná

Výherce naši soutěže

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.