JPM 2021WI a RP 111 ozvučují terasu

Datum: 20.06.2019

Jaroslav Pospíšil, Zlín

Výherce naši soutěže

Dobrý den, Zakoupil jsem u Vás sadu aktivních podhledových reproduktorů s WiFi RP 111 + JPM 2021WI.

Potřeboval jsem vyřešit ozvučení terasy, kde je betonový strop zateplený polystyrenem. Při instalaci pomohla přiložená šablona, repro drží přímo ve stropě, díky úchytům na reproduktorech. Zesilovač jsem osadil z druhé strany stěny, kde je technická místnost. Zapojen je přes LAN kabel, přehrávám hudbu z domácího serveru.

S tímto řešením jsem velmi spokojen, vše funguje bezvadně, komunikace se serverem je rychlá a spolehlivá. Repro hrají velmi dobře, čekal jsem takový ten „plastový“ zvuk, ale byl jsem mile překvapen vyvážeností ve všech polohách. Samozřejmě, kdyby byla možnost, snad bych časem přidal i subwoofer, ale v podstatě není potřeba.

S pozdravem a přáním pěkného dne

Jaroslav Pospíšil, Zlín

Tato ukázka byla odměněna v naši soutěži a výherce tak získává hodnotné ceny. Gratulujeme!

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.