Aimedis - ICO: Holandská eHealth-platforma vstoupila na kapitálový trh

Datum: 22.05.2018
Praha 22. května 2018 (PROTEXT) - Aimedis, blockchainová eHealth platforma vycházející z UI [umělé intelligence], která způsobí revoluci v interakci mezi pacienty a doktory, nemocnicemi, terapeuty a lékárnami navzájem spustila AIM token, aby zafinancovala vstup na globální trh. ...
Praha 22. května 2018 (PROTEXT) - Aimedis, blockchainová eHealth platforma vycházející z UI [umělé intelligence], která způsobí revoluci v interakci mezi pacienty a doktory, nemocnicemi, terapeuty a lékárnami navzájem spustila AIM token, aby zafinancovala vstup na globální trh. Od středy 16.05. mají investoři konečně příležitost získat vlastní podíl na jedinečném projektu, díky mezinárodnímu vstupu Aimedis na trh, a to koupí AIM tokenů: AIM tokeny nyní dostupné s 20% presale bonusem a 5% early bird bonusem pouze u českého investičního domu BRIC INVEST. Aimedis si klade za cíl formovat budoucnost péče o zdravotnictví poskytnutím pokročilé a plně funkční platformy, zabezpečené blockchainem a podporovanou UI, která umožňuje pacientům převzít kontrolu, zabezpečit výměnu zdravotních údajů, přístup k nejlepší zdravotní péči, získat radu, předpisy a stát se částí zdravotní revoluce. Vydáním 300 milionů AIM token s hodnotou 0,12 USD/kus si Aimedis konsorcium opatří cca 360 milionů USD na zafinancováni globálního vstupu úspěšné platformy na trh, nejdříve v Číně a dalších zemích dálného východu. AIM token také napomůže nakopnout ekosystém uvnitř platformy: AIM bude měnou uvnitř systému, umožňujícím účastníkům nákup a prodej léků, služeb (např. konzultací), placení předpisů a v neposlední řadě podpořit ostatní pacienty, kteří poskytují cenné zdravotní informace (např. vytvořením zájmových skupin, sdílením zkušeností nebo hodnocení lékařů, služeb a léků). Miro Soukup, člen představenstva českého investičního domu BRIC INVEST shrnuje: "S naší nabídkou AIM tokenů s 20% presale bonusem a 5% early-bird bonusem navrch mají investoři jedinečnou šanci nakoupit si svůj podíl Aimedis, čímž se účastní vzestupu nového eHealth trhu, který dřív nebo později změní způsob, jakým pacienti komunikují s ostatními členy a zástupci v zdravotním průmyslu budoucnosti." Více informací o AIM a Aimedis: https://www.bric-holding.com/aimedis-ico-EN.html. Tokeny můžete koupit již nyní na stránkách BRIC INVEST.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.