OANDA Global Corporation uzavírá smlouvu o získání společnosti Dom Maklerski TMS Brokers S.A. do svého vlastnictví

Datum: 02.09.2020
Londýn 2. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - OANDA Global Corporation ('OANDA'), světová špička v online multi-asset obchodních službách a v poskytování kurzovních informací a analýz, uzavřela smlouvu s polskou společností Dom Maklerski TMS, Brokers S.A. ('TMS'),...
Londýn 2. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - OANDA Global Corporation ('OANDA'), světová špička v online multi-asset obchodních službách a v poskytování kurzovních informací a analýz, uzavřela smlouvu s polskou společností Dom Maklerski TMS, Brokers S.A. ('TMS'), zaměřující se na makléřské multi-asset služby. Podle dohody, která stále čeká na schválení příslušnými orgány, by měla OANDA získat na TSM 100% podíl.
TMS si od svého založení před více než 20 lety vydobyla solidní reputaci v oblasti inovace produktů a zákaznického servisu a v současnosti se jedná o makléřskou špičku na polském FX a CFD trhu. Podnik je regulován Polskou komisí pro finanční dohled (KNF), a má tak přístup na trhy Evropské Unie. Generální ředitel OANDA, Gavin Bambury, prohlásil: „Uzavření této smlouvy nás těší a osobně bych chtěl přivítat všechny členy týmu TMS v OANDA. Pro naši obchodní strategii zůstává Evropa klíčovou prioritou. Získáním TMS si OANDA zajistila potřebnou přítomnost na esenciální části evropského trhu a připravila si půdu pro expanzi napříč pobaltskými zeměmi, stejně tak jako poskytla oporu pro již zavedené a úspěšné operace v západní Evropě." „Jsme rádi, že se můžeme stát součástí globální společnosti s tak pevnou kapitálovou základnou. Věříme, že tento krok pomůže TMS upevnit svoje postavení v Polsku a pobaltských státech díky poskytování nových produktů, moderních technologií a investičních příležitostí na mezinárodním trhu stávajícím i budoucím klientům," uvedl Marcin Niewiadomski, generální ředitel TMS. K situaci se Artur Haze, vedoucí partner společnosti ForeVest Capital, vyjádřil následovně: „Pod naším vedením si TMS vybudovala širokou klientelu napříč Polskem a pobaltskými státy, stejně tak rozvíjela své technologické znalosti. Věřím tedy, že obchodní strategie TMS a OANDA jsou ve vzájemném souladu. Velmi mě těší i fakt, že firma bude moci pokračovat ve svém dosavadním růstu pod záštitou světového lídra v oblasti makléřství." TMS je první z řady strategických akvizicí, které OANDA plánuje získat v následujících dvou letech. S cílem podpořit škálovatelný a udržitelný růst, prošla firma pod Bamburyho vedením provozními změnami, rozšířila své portfolio a navýšila své marketingové investice.

O OANDA

OANDA byla založena roku 1996 a stala se první firmou, která bezplatně sdílela údaje o směnných kurzech na internetu. O pět let později pomohla rozvinout online obchodování s měnami spuštěním obchodní platformy OANDA FX. Dnes nabízí služby v oblasti online multi-asset obchodování a poskytování kurzovních informací a analýz maloobchodním a korporátním klientům, a dosvědčuje tak bezkonkurenční odborné znalosti v oblasti deviz. S regulovanými subjekty na sedmi z nejaktivnějších finančních světových trhů zůstává OANDA odhodlána transformovat devizové obchody. OANDA je vlastněna společností CVC Capital Partners, špičkou v poskytování private equity fondů a investičního poradenství. Pro více informací prosím navštivte oanda.com nebo nás sledujte na Twitteru, Facebooku či Youtube.

O TMS

TMS Brokers je nejstarší multi-asset makléřskou firmou v Polsku. Od roku 1997 poskytuje TMS své služby tisícům polských a evropských zákazníků, obchodujících na FX a indexovém CFD trhu, stejně tak klientům obchodujícím s kryptoměnami, jednotlivými akciemi a komoditami na obchodních platformách MT4 a MT5. Také disponuje vlastní inovativní mobilní aplikací. Cenami ověnčený tým TMS poskytuje jednotlivcům i společnostem komplexní servis související s měnami a akciemi, který zahrnuje poradenství, analýzy, směnárenské služby a licencovanou digitální platební bránu (PSD).

O ForeVest

ForeVest investoval přes 1,2 miliardy dolarů napříč středoevropskými a východoevropskými trhy a spravuje aktiva v hodnotě převyšující 200 milionů dolarů na rozvíjejících se trzích. Tým uzavřel již více než 20 obchodů a bude se i nadále snažit o spolupráci s podnikateli a manažerskými týmy zaměřenými na správu investic do nadějných společností střední velikosti. ForeVest má kanceláře ve Varšavě, Bukurešti a New Yorku.
KONTAKT: OANDA, David Hodge, Tel: +44 758 227 0693, E-mail: dhodge@oanda.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.