Pays by Global Payments – platební brána pro e-shopy na 3 měsíce zdarma

Datum: 16.07.2020
Praha 16. července 2020 (PROTEXT) - Pandemie koronaviru probudila vlnu solidarity. Lidé si začali pomáhat, firmy nabízely své služby zdarma, aby aspoň trochu odlehčily situaci dalším podnikům, které to neměli v době karantény jednoduché. K těm, co pomáhali, se řadí také provozovatelé...
Praha 16. července 2020 (PROTEXT) - Pandemie koronaviru probudila vlnu solidarity. Lidé si začali pomáhat, firmy nabízely své služby zdarma, aby aspoň trochu odlehčily situaci dalším podnikům, které to neměli v době karantény jednoduché. K těm, co pomáhali, se řadí také provozovatelé platební brány Pays.
Platební brána Pays se snaží o jediné. Chce udělat internetové platby dostupnější i pro technicky méně zdatné uživatele. Udělat si vlastní e-shop dnes může každý. Existuje celá řada hotových e-shopových řešení, která si zaplatíte a sami zprovozníte, nepotřebujete platit drahé služby programátora. A přesně takto jednoduše zprovozníte i platební bránu Pays. V mnohých systémech, s nimiž spolupracuje, to jde na pár kliknutí.
Platební brána Pays je připravena pro Shoptet a další populární systémy
Mezi partnery platební brány Pays patří například e-shopový systém Shoptet, jedno z největších a nejúspěšnějších e-shopových řešení v ČR. Dále se k nim řadí FAPI, rezervační systém Reservanto, Trevlix pro provozovatele ubytovacích zařízení nebo Zakaznik.cz. Tento mimořádně jednoduchý e-shop navíc můžete mít díky Pays za zvýhodněnou cenu 50 korun měsíčně. Pro všechny uživatele uvedených partnerských řešení platí, že integrace do systému zabere pár minut. Základní nastavení zvládne i laik bez speciálních technických znalostí. A kdyby se přece jenom objevil nějaký problém, vždycky je možné požádat o pomoc technickou podporu. Ta je k dispozici 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Zákazníci totiž také nikdy nespí, nakupují kolikrát i přes noc, a když nemohou zaplatit, je třeba problém co nejdříve řešit.
Žádný měsíční paušál, co by z klientů jen tahal peníze
Zejména provozovatelé menších e-shopů ocení, že v případě platební brány Pays nemusí platit žádný měsíční paušál. Pro majitele velkých internetových obchodů nejde o žádnou překážku, ale když teprve začínáte a prodáte pár kusů zboží měsíčně, nemá cenu platit částku v řádech tisíců. Pays je nachystaná i na drobnější klienty, žádný paušál po vás nevyžaduje. Platí se pouze za uskutečněné platby, přičemž cena je vždy 1 Kč + procenta z utracené částky. Procentuální částka se liší podle toho, jaká platební metoda je použita. Platební brána Pays jde s dobou a nezapomíná ani na moderní technologie. Jde přes ni platit klasickou platební kartou VISA či MasterCard, ale také přes PayPal, telefonem (Apple Pay a Google Pay) či QR platbou. Samozřejmostí je, že platební brána funguje na počítači, telefonu i dalších zařízení, nemusíte se tedy starat, z jakého zařízení zákazník na vašem eshopu nakupuje. Zároveň je možné si zvolit, zda stojíte o to, aby poplatek hradil kupující, nebo obchodník. V případě kupujícího se prostě k částce přičte ještě 1 Kč + procenta z nákupu. Tato varianta je pochopitelně méně častá a k zákazníkům ne až tolik férová. Vidíte-li to stejně, je možné zvolit variantu, kdy poplatek hradí obchodník. V tomto případě se poplatek odečte ze zaplacené částky a na účet obchodníka je pak zaslána o to nižší částka. Každému obchodníkovi je veden výpis podobně jako v bance. Výpis je možné stáhnout v datovém formátu a importovat přímo do účetního systému.
Pays láká na unikátní služby
Některé služby, které nabízí platební brána Pays, jinde nehledejte. Nenašli byste je. Dokáže například generovat platební předpisy, platební odkazy, zvládá opakované platby, vytváří internetovou pokladnu, podporuje SMS notifikace. Dokáže také upozornit zákazníka, který platbu nedokončil. Zajímavý je i systém bezplatných vratek, platba se dá vrátit i částečně a služba je zcela zdarma. Pays jako první v ČR začala používat režim 3D Secure only, který minimalizuje riziko, že vám někdo na e-shopu zaplatí kradenou kartou. Velmi dobrá je rovněž funkce virtuálního platebního terminálu. V hotovosti přijímáte pouze pár plateb měsíčně a pořizovat klasický platební terminál by se vám nevyplatilo? Díky Pays ho můžete mít virtuálně.
Díky koronaviru Pays na 3 měsíce zdarma
Během pandemie začala prodávat online spousta firem, které doposud měly pouze kamennou prodejnu. Tu musely kvůli vládnímu nařízení zavřít, a tak kdo chtěl přežít a vydělat si aspoň něco, musel migrovat k internetovému prodeji. Pro spoustu podnikatelů to znamenalo hledat technologická řešení a přemýšlet, kde na ně vezmou peníze. Firmy poskytující online řešení pro e-shopy jim však mnohdy vyšly vstříc. Zdarma se daly získat e-shopové systémy a právě i platební brána Pays. Pays se totiž spojila se společností Global Payments, která vystupuje v roli tzv. acquirera, tedy strany, která provádí akceptaci platebních karet. Vzniklo „sem-text-odkazu“, řešení, jež vám umožní získat platební bránu na 3 měsíce zdarma na náklady firem Pays a Global Payments. Zdarma lze čtvrt roku využívat rovněž již zmíněné e-shopové řešení Zákazník.cz. Díky Global Payments a Pays tedy mohli drobní podnikatelé rozjet prodej kompletně online. Mnozí to udělali a spoustě z nich se toto řešení zalíbilo, takže u něj zůstávají i nadále, i když už mohli svou kamennou prodejnu znovu otevřít.
Pays je tady pro malé internetové obchodníky, ale nejen pro ně
Platebních bran, které jsou finančně dostupné velkým firmám, je spousta. Těch, co myslí na začínající internetové obchodníky, zase tolik není. Pays je na trhu výjimkou, nabízí jednoduchý a spolehlivý prodejní systém za férovou cenu. Jak však dodává CEO pays.cz s.r.o. Karel Sasín, platební brána je pouze doplněk. Při prodeji zboží a služeb je klíčový zejména kvalitní eshop nebo rezervační systém.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.