Colonnade darovala 800.000 Kč neziskovým organizacím

Datum: 15.06.2020
Praha 15. června 2020 (PROTEXT) - Colonnade Insurance v České republice rozdělila částku 800.000 Kč mezi nadaci Elpida a Linku bezpečí. Finanční prostředky jsou součástí daru mateřské společnosti Fairfax Financial Holdings věnovaného na boj proti covidu-19. Kanadská společnost...
Praha 15. června 2020 (PROTEXT) - Colonnade Insurance v České republice rozdělila částku 800.000 Kč mezi nadaci Elpida a Linku bezpečí. Finanční prostředky jsou součástí daru mateřské společnosti Fairfax Financial Holdings věnovaného na boj proti covidu-19. Kanadská společnost Fairfax Financial Holdings Limited se v rámci dlouhodobého boje s covidem-19 rozhodla pomoci neziskovému sektoru ve střední a východní Evropě. Peněžní dar v celkové výši tři miliony korun věnovala prostřednictvím dceřiné společnosti, pojišťovny Colonnade Insurance S.A., která působí v Polsku, České republice, Rumunsku, Bulharsku, Maďarsku a na Slovensku. "V České republice jsme se rozhodli navázat na naši velikonoční podporu nadace Elpida a Linky bezpečí a obdarovat obě organizace částkou 400.000 Kč. Jsme velice rádi, že můžeme pomoci nadacím, které dlouhodobě pomáhají překonávat těžké chvíle nejen dětem a seniorům a jejichž operátoři v době nouzového stavu odvedli obrovský kus práce," uvádí Dominik Štros, generální ředitel Colonnade Insurance. "Dar využijeme pro telefonickou krizovou Linku seniorů a online program pro seniory Elpida do domu," říká fundraiserka Iva Fenglová. "Elpida do domu je nový projekt, který vznikl v době koronavirové. Jedná se o přenesení vzdělávacích programů přímo do obýváku klienta. V nabídce jsou jazykové kurzy, přednášky, tvůrčí dílny, cvičení nebo PC výuka," dodává Iva Fenglová. "V době pandemie došlo k rozšíření online poradny na chatu a emailu. To našim klientům přineslo možnost komunikace bez obav, že je při rozhovoru někdo uslyší. Pro ty, kteří si nechtějí či z nějakého důvodu nemohou psát ani volat, vznikl nový projekt tzv. Pasivní poradny - videí, jak si poradit a na koho se obrátit v nejčastějších situacích, se kterými se na Linku bezpečí klienti obracejí. Finanční dar od Colonnade využijeme především na provoz samotné Linky bezpečí a další rozvoj projektu Pasivní poradny," uvádí fundraiserka Karina Holadová. Kontakt: Veronika Honegrová e-mail: veronika.honegrova@colonnade.cz www.colonnade.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.