Firma EIG získala 1,1 miliardy dolarů pro globální projektový fond V

Datum: 19.05.2020
Washington 19. května 2020 (PROTEXT/BUSINESS WIRE) - Jedná se o součást kapitálu ve výši 2,6 miliardy, který je určen pro specializované přímé půjčky Přední platforma na poskytování prioritních půjček Firma EIG Global Energy Partners (EIG) v pondělí oznámila úspěšné...
Washington 19. května 2020 (PROTEXT/BUSINESS WIRE) - Jedná se o součást kapitálu ve výši 2,6 miliardy, který je určen pro specializované přímé půjčky Přední platforma na poskytování prioritních půjček Firma EIG Global Energy Partners (EIG) v pondělí oznámila úspěšné naplnění fondu EIG Global Project Fund V (dále jen GPF V nebo fond) částkou 1,1 miliardy dolarů, což je o téměř 50 % více než byla původní cílová částka (750 milionů dolarů). Navíc firma EIG získala dalších 1,5 miliardy dolarů ve formě odděleně spravovaných účtů, které použije na investice nad rámec fondu GPF V. Celkem od prvního naplnění fondu GPF V v červenci 2019 tak společnost EIG získala 2,6 miliardy dolarů určených na specializované přímé půjčky. GPF V navazuje na platformu firmy EIG, která se zabývá poskytováním přímých půjček pro energetické a infrastrukturní projekty, jako jsou výroba energií, využívání energií z obnovitelných zdrojů a související infrastruktura. Více než 70 % kapitálových příspěvků do tohoto fondu pochází od investorů mimo Spojené státy americké, což potvrzuje globální charakter podnikání firmy EIG. R. Blair Thomas, generální ředitel firmy EIG, řekl: “Těší nás, že se nám podařilo naplnit fond GPF V, a to především díky neustálé podpoře naší globální investorské základny. Naše úspěchy na poli získávání finančních prostředků v této těžké době jsou důkazem velké důvěry našich investorů v naše schopnosti vyhledávat a investovat do atraktivních globálních obchodních příležitostí v oblasti energetiky a infrastruktury. Kapitál je živou vodou pro energetický průmysl a fond GPF V se snaží uspokojovat obrovskou poptávku po kapitálu na energetické a infrastrukturní projekty. V časech velkých ekonomických otřesů nám naše globální platforma a prověřené způsoby získávání kapitálu nám do budoucna dávají možnost k dalšímu růstu.”
Randy Wade, prezident firmy EIG, řekl: “Fond GPF V firmě EIG umožňuje navázat na své 20leté zkušenosti v oblasti přímého půjčování. Spolu s tím jak roste poptávka po kapitálu a tradiční zdroje jsou stále hůře dostupnější, hledá tento fond příležitosti k investicím do projektů, které umožní přechod od tradičních uhlovodíků k udržitelnější výrobě energie. Věříme, že náš specializovaný a výběrový přístup a disciplinované upisování se zaměřením na diverzifikaci průmyslových segmentů nám umožní dosahovat zisku i v době různých ekonomických cyklů.” Banka Credit Suisse je finančním partnerem firmy EIG pro fond GPF V. Právním poradcem firmy EIG pro tento projekt je kancelář Kirkland & Ellis.
O společnosti EIG Global Energy Partners Společnost EIG Global Energy Partners se specializuje na soukromé investice do energetiky a energetické infrastruktury v globálním měřítku a k 31. březnu 2020 spravovala aktiva ve výši 22,4 miliardy amerických dolarů. Ve své 38leté historii firma investovala více než 33,7 miliardy dolarů do energetického sektoru, a to prostřednictvím 360 projektů ve 36 zemích světa. Mezi zákazníky firmy EIG patří přední penzijní fondy, pojišťovny, zajišťovny, nadace a nezávislé fondy ve Spojených státech amerických, Asii i Evropě. Společnost EIG má centrálu ve Washingtonu, D.C. a pobočky v Houstonu, Londýně, Sydney, Rio de Janeiru, Hongkongu a Soulu. Další informace naleznete na internetové adrese www.eigpartners.com. Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200518005102/en/ Kontaktní informace Sard Verbinnen & Co. Kelly Kimberly / Brandon Messina EIG-SVC@sardverb.com Zdroj: EIG Global Energy Partners Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.