Swipe představuje peněženku Samsung Pay pro držitele karet Swipe Visa

Datum: 01.05.2020
Londýn 1. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Swipe s potěšením oznamuje, že od dnešního dne mohou uživatelé systému Swipe Android přidávat své debetní karty Swipe Visa přímo ke svým peněženkám Samsung Pay. Společnost Swipe je nadšena z partnerství s naší vydávající...
Londýn 1. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Swipe s potěšením oznamuje, že od dnešního dne mohou uživatelé systému Swipe Android přidávat své debetní karty Swipe Visa přímo ke svým peněženkám Samsung Pay. Společnost Swipe je nadšena z partnerství s naší vydávající bankou a spolupráce se společností Samsung na představení tohoto nového produktu, který nyní umožňuje platby v klasických měnách po převodu z kryptoměn.
Karta Swipe je debetní karta Visa, na kterou jsou vkládány kryptoměny, jako je bitcoin, a po jejich převodu na eura s ní lze platit kdekoli, kde je Visa akceptována. Společnost Swipe již dříve představila podporu pro službu Google Pay a nyní přidává podporu služby Samsung Pay, aby rozšířila dosah přístupnosti pro uživatele karty Swipe.
Služba Samsung Pay umožňuje držitelům karet Swipe Visa přístup k bezpečnému a rychlému způsobu platby pomocí jejich chytrých telefonů, chytrých hodinek a dalších zařízení podporujících Samsung Pay. Díky této integraci a vztahu se společností Samsung mohou držitelé karet okamžitě využívat těchto výhod a používat své kryptoměny na více než 50 milionech míst po celém světě.
Držitelé karet ve Velké Británii a zemích Evropské unie, mezi které patří: Rakousko, Belgie, Bulharsko, Chorvatsko, Kypr, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Německo, Gibraltar, Řecko, Maďarsko, Island, Irsko, Itálie, Lotyšsko, Lichtenštejnsko, Litva, Lucembursko, Malta, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Slovinsko, Slovensko, Španělsko a Švédsko, mohou kromě služby Google Pay využívat i službu Samsung Pay, čímž společnost Swipe poskytuje první mezinárodní digitální peněženku pro služby Samsung Pay a Google Pay pro velký počet kryptoměn.
Joselito Lizarondo, generální ředitel společnosti Swipe, prohlásil: "Jsme nadšeni, že držitelům našich karet můžeme zpřístupnit službu Samsung Pay. Tato integrace a vztahy se společností Samsung otevřou možnosti přijímání kryptoměn a transakce s naší kartou Visa v eurech převedených z kryptoměn učiní bezproblémovými. Vzhledem ke komplikacím způsobeným nákazou COVID-19, kdy se lidé vyhýbají kontaktu s fyzickými předměty, jako je např. hotovost, a v některých případech karty, digitální řešení opravdu pomáhá naplnit potřeby klienta."
O společnosti Swipe
Swipe je platforma digitálních peněženek pro mnoho aktiv a debetních karet Visa navržená tak, aby uživatelům umožňovala nakupovat, prodávat a utrácet jejich kryptoměny. Společnost Swipe má centrálu na Filipínách a působí ve Spojeném království a Estonsku, kde obsluhuje své evropské uživatele. Platforma Swipe umožňuje uživatelům platit kryptoměnami v reálném čase, aniž by dříve museli ručně provádět transakce převodu. Uživatelé mohou také nakupovat a prodávat kryptoměny s propojenými bankovními účty po celém světě. Pro nejnovější zprávy a aktualizace nás sledujte na sítích Twitter, Facebook, Instagram, a na blogu Medium.
Vaše karta Swipe Visa a účet budou založeny u společnosti Contis Financial Services Ltd, která je zmocněna kontrolním úřadem Financial Conduct Authority k vydávání elektronických peněz (referenční číslo firmy: 900025) a je členem společnosti Visa.
KONTAKT: marketing@swipe.io, oddělení PR
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.