Podnikatelé se spojují a vyzývají vládu k odškodnění

Datum: 01.05.2020
Praha 1. května 2020 (PROTEXT) - Stovky podnikatelů se připojují k Výzvě podnikatelů vládě ČR, kde požadují odškodnění za ztráty, které jim vznikly (a stále vznikají) vládními opatřeními v době nouzového stavu. Rovněž upozorňují vládu, že žonglování s právními...
Praha 1. května 2020 (PROTEXT) - Stovky podnikatelů se připojují k Výzvě podnikatelů vládě ČR, kde požadují odškodnění za ztráty, které jim vznikly (a stále vznikají) vládními opatřeními v době nouzového stavu. Rovněž upozorňují vládu, že žonglování s právními režimy, ve snaze zbavit se odpovědnosti za škody, je v právním státě nepřípustné. Podnikatelský stav bude bránit principy demokratického státu. Podnikatelé také ustanovili Komoru podnikatelů, jako svoji novou profesní organizaci, která bude hájit jejich zájmy vůči veřejné moci. Kontakt: Ing. Luboš Drobík Prezident Komory podnikatelů drobik@komorapodnikatele.cz www.komorapodnikatelu.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.