Nový celosvětový průzkum výkonných ředitelů organizace YPO o dopadu viru COVID-19 na podnikání shledává, že ředitelé firem se zaměřují na fakta a plánování, zatímco citace dopadu je významná

Datum: 18.03.2020
New York 18. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - K tomuto klíčovému obchodnímu tématu se v průzkumu vyjádřilo více než 2750 vedoucích pracovníků ze 110 zemí YPO, světová komunita s více než 29.000 výkonnými řediteli ze 130 zemí, provedla průzkum mezi všemi členy, aby...
New York 18. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - K tomuto klíčovému obchodnímu tématu se v průzkumu vyjádřilo více než 2750 vedoucích pracovníků ze 110 zemí YPO, světová komunita s více než 29.000 výkonnými řediteli ze 130 zemí, provedla průzkum mezi všemi členy, aby získala představu o dopadu viru COVID-19 na podnikání a získala přehled o akcích, které v důsledku této nové obchodní reality přijímají vedoucí pracovníci.
Tento nový Globální průzkum výkonných ředitelů organizace YPO, který byl proveden ve dnech 10.-13. března 2020 a zahrnuje vyjádření více než 2750respondentů, zjistil, že většina vedoucích pracovníků již zažila negativní dopad viru COVID-19 na alespoň jeden aspekt svého podnikání a mnoho dalších vedoucích pracovníků očekává, že se situace během příštích šesti měsíců před jejím zlepšením ještě zhorší. Mezi další klíčová zjištění patří:
  • Služební cesty (87 %), rozvoj nového podnikání (62 %) a tržby (58 %) jsou tři hlavní oblasti, ve kterých většina vedoucích pracovníků v současné době zažívá největší dopad viru COVID-19.
  • Téměř všichni podnikoví lídři (82 %) očekávají během následujících šesti měsíců pokles příjmů, ale více než polovina (54 %) z nich za rok od nynějška neočekává žádný negativní dopad viru COVID-19 na příjmy.
  • Devadesát pět procent vedoucích pracovníků uvádí, že přijalo opatření v reakci na šíření viru COVID-19. Mezi tyto akce patří pravidelnější komunikace se zaměstnanci (68 %), přijetí nových postupů v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví (67 %), zrušení významných akcí (64 %) a pozastavení služebních cest (53 %).
  • Výkonní ředitelé při požádání o obecnou radu pro ostatní vedoucí pracovníky uváděli, že je čas zůstat v klidu, soustředit se na fakta, pokračovat v pravidelné komunikaci se zaměstnanci a dalšími klíčovými zúčastněnými stranami, předvídat a plánovat jak krátkodobě, tak dlouhodobě a stabilizovat dodavatelské řetězce.

Metodologie Globálního průzkumu výkonných ředitelů organizace YPO o dopadu viru COVID-19 na podnikání: Celosvětový průzkum výkonných ředitelů organizace YPO o dopadu viru COVID-19 na podnikání byl proveden organizací YPO ve dnech od 10. do 13. března 2020 prostřednictvím online dotazníku. Na průzkum reagovalo celkem 2754 členů organizace YPO. Členové tohoto vzorku dotazovaných jsou zástupci větší populace organizace YPO, pocházejí ze 110 různých zemí a jsou ve věku od 25 do 93 let. Zhruba polovina respondentů z průzkumu pochází ze Spojených států. Rozpětí chyby průzkumu je plus nebo mínus 1,8procentního bodu při 95% spolehlivosti.
O organizaci YPO: YPO je celosvětově působící organizace s více než 29.000 výkonnými řediteli ve více než 130 zemích, vedená přesvědčením, že svět potřebuje lepší vůdce. Každý z našich členů dosáhl významného úspěchu v oblasti vedení podniků v mladém věku. Dohromady vedou společnosti a organizace, které generují roční tržby ve výši 9 bilionů USD. Členové YPO se navzájem inspirují a vyzývají výměnou zkušeností v inkluzivní komunitě otevřeného sdílení a důvěry. Pro více informací navštivte webové stránky ypo.org. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1065220/YPO_Logo.jpg KONTAKT: Amy Zelvin Reid, areid@ypo.org, +1 646 678 0575; Angela Mers, amers@ypo.org, +1 415 298 8534
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.