Společnost Moody's nabízí úvěrový a ekonomický výzkum koronaviru veřejnosti zdarma

Datum: 11.03.2020
New York 11. března 2020 (PROTEXT/BUSINESS WIRE) - Společnost Moody's Corporation (burzovní index NYSE:MCO) nyní nabízí svůj výzkum a pohled na úvěrový a ekonomický dopad koronaviru (onemocnění COVID-19) prostřednictvím speciálních internetových stránek dostupných veřejnosti...
New York 11. března 2020 (PROTEXT/BUSINESS WIRE) - Společnost Moody's Corporation (burzovní index NYSE:MCO) nyní nabízí svůj výzkum a pohled na úvěrový a ekonomický dopad koronaviru (onemocnění COVID-19) prostřednictvím speciálních internetových stránek dostupných veřejnosti na adrese moodys.com/coronavirus. Stránky jsou průběžně aktualizovány a spojují názory z celé společnosti. Poskytují tak účastníkům trhu zdroj k tomu, aby lépe pochopili finanční důsledky šíření choroby. Celý obsah internetových stránek včetně přístupu k webovým seminářům společnosti Moody's o onemocnění COVID-19, je veřejnosti k dispozici zdarma.
„Chápeme, že v období intenzivního kolísání trhu a nejistoty jsou kompletní a aktuální informace nezbytné," řekl Rob Fauber, provozní ředitel společnosti Moody's Corporation. „Misí společnosti Moody's je poskytovat důvěryhodné informace a zásady, které pomohou příslušným lidem dělat s důvěrou správná rozhodnutí. Z tohoto důvodu poskytujeme přístup k ekonomickým a úvěrovým zdrojům, abychom pomohli našim akcionářům na celém světě reagovat na nejistou situaci ohledně onemocnění COVID-19.“ Společnost Moody's publikovala již více než 100 reportů a dalšího obsahu o dopadu onemocnění COVID-19, na vydavatele a sektory trhu a zeměpisné oblasti, včetně analýz od divize investičních služeb Moody's Investors Service a analytické divize Moody's Analytics. Mezi mnoha publikacemi dostupných na internetových stránkách jsou například tyto:

O KORPORACI MOODY'S Společnost Moody's (burzovní index NYSE:MCO) je globální firma zaměřená na integrované posuzování rizik, která umožňuje organizacím, aby se lépe rozhodovali. Naše data, analytická řešení a názory pomáhají těm, kdo rozhodují, identifikovat příležitosti a řídit rizika při uzavírání obchodů s jinými subjekty. Věříme, že větší transparentnost, informovanější rozhodování a férovější přístup k informacím otevírá dveře ke společnému rozvoji. S více než 11.000 zaměstnanci ve více než 40 zemích spojuje společnost Moody's mezinárodní zastoupení se znalostí místních podmínek a více než sto lety zkušeností na finančních trzích. Další informace naleznete na stránkách moodys.com/about. Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200309005855/en/
Kontakty SHIVANI KAK Vztahy s investory Tel : +1 212-553-0298 Email : Shivani.kak@moodys.com MICHAEL ADLER Firemní komunikace Tel : +1 212-553-4667 Email : Michael.adler@moodys.com Zdroj: Moody's Corporation Investor Relations Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.