Ženy vs. muži: kdo je lepší manažer?

Datum: 08.03.2020
Praha 8. března 2020 (PROTEXT) - Jsou ženy - projektové manažerky talentovanější? A jaké vlastnosti je odlišují od mužských protějšků? Kdy jindy tohle téma znovu otevřít, když ne na Mezinárodní den žen (MDŽ)? Manažerské posty jsou stále častěji obsazovány ženami....
Praha 8. března 2020 (PROTEXT) - Jsou ženy - projektové manažerky talentovanější? A jaké vlastnosti je odlišují od mužských protějšků? Kdy jindy tohle téma znovu otevřít, když ne na Mezinárodní den žen (MDŽ)? Manažerské posty jsou stále častěji obsazovány ženami. A vysoké pozice získávají i v IT prostředí. Bojují zde s předsudky, ale mluví za ně výsledky. Firmy si to již uvědomily a nabízejí jim adekvátní podmínky. Podle studií jsou firmy se zastoupením žen na manažerských pozicích ziskovější. Akademii TAYLLORCOX každý rok navštíví +1.000 kandidátů s cílem získat certifikaci PRINCE2(R), která je nejžádanější v oblasti IT i Non-IT projektů. Ale není to jediný důvod. Zhruba 1/3 jsou vracející se absolventi, kteří si potřebují rozšířit znalosti v navazujících kurzech, nebo simulacích. Ale zpět k základům. Tím je metodika PRINCE2(R) (PRoject IN Control Enviroment), podle které si můžete zdokonalit své manažerské schopnosti v oblasti řízení projektů. Pokud úspěšně složíte certifikační test, odnesete si navíc prestižní, mezinárodní a doživotně platný certifikát PRINCE2(R) Foundation. Kromě praktických tipů jak řídit projekty, vám tyto kurzy výrazně pomáhají v kariérním růstu u nás, i v zahraničí. Zatímco dříve bylo projektové řízení převážně "mužskou" náplní práce, dnes je všechno jinak. Už to nejsou výhradně manažeři, stále více jsou v této roli - projektové manažerky. TAYLLORCOX má nejvyšší počet absolventů "project managementu". Statistická data naší akademie vypovídají o většinovém chování v oboru řízení projektů. Podíváme se, jak jsou na tom muži vs. ženy. Kdo má lepší manažerské dovednosti na úrovni projektů? Sestavili jsme TOP 7 charakteristik, přičemž šestá vás hodně překvapí! Více zde: http://bit.ly/mdz-manazerky Kontakt: www.tx.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.