Očekávání versus realita v digitalizaci průmyslu

Datum: 29.01.2020
Brno 29. ledna 2020 (PROTEXT) - [Infografika] Očekávání versus realita v digitalizaci průmyslu pomocí RTLS Sewio, výrobce real-time lokalizačního systému (RTLS) pro digitalizaci pohybu uvnitř hal, dnes vydal infografiku Průmysl 4.0: Očekávání versus realita v digitalizaci průmyslu...
Brno 29. ledna 2020 (PROTEXT) - [Infografika] Očekávání versus realita v digitalizaci průmyslu pomocí RTLS Sewio, výrobce real-time lokalizačního systému (RTLS) pro digitalizaci pohybu uvnitř hal, dnes vydal infografiku Průmysl 4.0: Očekávání versus realita v digitalizaci průmyslu pomocí lokalizačních služeb. Přestože průmysl 4.0 a digitalizace jsou již dlouho často skloňovanými tématy, firem, které nové technologie a procesy digitalizace v praxi využívají, je stále poměrně málo. Sewio jako výrobce a dodavatel technologie pro digitalizaci pohybu spolupracuje od roku 2014 s inovativními zákazníky, kteří se vydali cestou zlepšování efektivity a zvyšování bezpečnosti pomocí sledování pohybu, a tak ve své poslední infografice dokáže odpovědět na otázky: - Kdo ve firmách zavádí digitální transformaci? - Jaké aplikace technologie sledování jsou nejčastěji požadovány ve srovnání s těmi, které jsou nakonec realizovány? - Které aplikace v reálném světě přináší rychlou návratnost investice? - Proč se firmy rozhodly investovat právě do těchto aplikací a jaké si stanovily metriky úspěchu? - Jak dlouho proces digitalizace trvá a které kroky vedou k úspěšnému projektu? Infografika začíná sestupně seřazeným seznamem pracovních pozic, které poptávají industriální digitální řešení. V dalším grafu vedle sebe porovnává, které aplikace jsou nejčastěji požadovány, s těmi, které jsou nakonec uskutečněny. Ve třetí části infografiky je potom osm konkrétních příkladů projektů využití digitalizace s jejich skutečnými výsledky. Závěrečný graf znázorňuje průměrnou dobu potřebnou na dokončení projektu a jeho jednotlivé fáze a kroky. "Jsme rádi, že můžeme znázorněním dat, které jsme zpracovali, pomoci evangelizaci procesu digitalizace a umožnit tak více organizacím dosáhnout větší efektivity, ziskovosti, a co je nejdůležitější, často také bezpečnosti," dodává Petr Passinger, CMO at Sewio Networks. Infografiku v několika jazycích včetně češtiny a také její verze pro web nebo pro tisk naleznete na: http://www.sewio.net/infographic-industry-4-0-expectations-vs-reality/ Kontakt pro média Petr Passinger Sewio Networks petr.passinger@sewio.net ČTK ke zprávě vydává infografiku, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.