TOMMY STACHI spustila elektronický podpis smluv

Datum: 13.01.2020
Praha 13. ledna 2020 (PROTEXT) - Společnost TOMMY STACHI s. r. o. spustila elektronický podpis smluv! Moderní a dynamicky se rozvíjející společnost TOMMY STACHI s.r.o. připravila pro své klienty další novinku v podobě elektronického podpisu smluv. Pro nové i stávající klienty...
Praha 13. ledna 2020 (PROTEXT) - Společnost TOMMY STACHI s. r. o. spustila elektronický podpis smluv! Moderní a dynamicky se rozvíjející společnost TOMMY STACHI s.r.o. připravila pro své klienty další novinku v podobě elektronického podpisu smluv. Pro nové i stávající klienty se tak otvírá možnost, jak ušetřit svůj čas a vyřídit si půjčku bez zdlouhavého čekání. A co to v praxi znamená? Stačí si zažádat o půjčku, přihlásit se do Klientského centra, vyplnit pár údajů, nahrát požadované doklady a prostřednictvím SMS kódu smlouvu podepsat. Odpadá tak zdlouhavé čekání na kurýra, který smlouvu veze k podpisu a klienti tak mají svou půjčku vyplacenou obratem. Jako milý bonus má pro své klienty připravenou další akci, při které vrací "Až 100 % úroků zpět". Půjčka je bezúčelová a můžete ji tedy využít na cokoliv. Ať už potřebujete vyřešit náhlou finanční situaci nebo si jen splnit své sny! A právě díky elektronickému podpisu je vše snadnější a navíc zcela online. Kontakt: www.tommystachi.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.