Město Čcheng-tu v severozápadní Číně založí 11 průmyslových podfondů, které by měly získat 1 miliardu USD

Datum: 17.12.2019
Čcheng-tu 17. prosince 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Ve čtvrtek se v mezinárodním městě fondů Tianfu ve městě Čcheng-tu v jihozápadním Číně konal Summit o kapitálových inovacích v západní Číně 2019, vedený Městským finančním regulačním úřadem v Čcheng-tu a pořádaný...
Čcheng-tu 17. prosince 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Ve čtvrtek se v mezinárodním městě fondů Tianfu ve městě Čcheng-tu v jihozápadním Číně konal Summit o kapitálových inovacích v západní Číně 2019, vedený Městským finančním regulačním úřadem v Čcheng-tu a pořádaný společností Chengdu Media Group a deníkem National Business Daily. Během summitu proběhl podpisový ceremoniál řídicích organizací pro podfondy průmyslového fondu města „5+5+1". Fond „5+5+1" je zřízen s cílem řídit a podporovat rozvoj pokročilé výroby, moderních služeb a nových hospodářských odvětví. Dceřiná společnost, která se podílí na správě průmyslových fondů v rámci Chengdu Jiaozi Financial Holding Group Co Ltd, uzavřela dohody s 11 institucemi pro správu fondů, včetně Shanghai SIIC Fund Management Co Ltd, Shanghai Stone Capital Co Ltd, dceřinou společností pro správu investičních fondů v rámci Shenzhen HTI Group Co Ltd, Shenzhen GTJA Investment Group Co Ltd, Flunder H Fund Co Ltd a Chengdu Innovation Venture Capital Co Ltd. Podle dohod bude v rámci fondu „5+5+1" zřízeno 11 podfondů pro rozvojová odvětví s cílem získat částku přibližně 8 miliard juanů (1,1 miliardy USD). Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1055276/2019_Western_China_Capital_Innovation_Summit.jpg KONTAKT: Li Yanxiu, +86-18081161401, liyanxiu@nbd.com.cn
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.