Známe Ambasadory kvality 2019

Datum: 13.11.2019
Praha 13. listopadu 2019 (PROTEXT) - Součástí poslání České společnosti pro jakost je šíření myšlenek kvality, které rezonují na mnoha úrovních - od dobré praxe managementu až po spokojenost koncových zákazníků. Právě proto ČSJ vyhlašuje soutěž Ambasador kvality. Výsledky...
Praha 13. listopadu 2019 (PROTEXT) - Součástí poslání České společnosti pro jakost je šíření myšlenek kvality, které rezonují na mnoha úrovních - od dobré praxe managementu až po spokojenost koncových zákazníků. Právě proto ČSJ vyhlašuje soutěž Ambasador kvality. Výsledky 2. ročníku byly slavnostně odtajněny 11. listopadu v rámci mezinárodní konference "Make Quality Great Again" v Praze. Cena Ambasador kvality je určena organizacím, které nadstandardně dbají o zajištění kvality svých produktů a služeb, chovají se odpovědně a aktivně napomáhají šíření. V podnikatelském sektoru nominaci proměnila společnost Albert Česká republika, s.r.o. V Česku provozuje síť více než 300 supermarketů a hypermarketů. Patří mezi držitele řady ocenění zaměřených na kvalitu a společenskou odpovědnost. V roce 2016 se probojoval do finále Evropské ceny kvality. Hodnotitelé ocenili zejména širokou paletu aktivit společnosti na poli osvěty týkající se zejména bezpečného a kvalitního stravování. Druhým ročníkem se letos nově otevřela také kategorie, v níž se utkaly subjekty veřejného sektoru. Jejich zájem o soutěž byl mimořádný. Absolutním vítězem se stal Úřad městské části Praha 10, hned za ním se umístilo město Hranice a třetí příčku obsadil Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s. www.csq.cz Kontakt pro média: David Kubla Manažer komunikace Mail: kubla@csq.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.