Společnost Hengtong se účastnila veletrhu PT Expo China 2019 se zaměřením na integraci technologie 5G

Datum: 06.11.2019
Su-čou (Čína) 6. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Nedávno se v Pekingu konal veletrh PT Expo China 2019. Společnost Hengtong se této výstavy zúčastnila s inteligentními aplikacemi 5G, velkými daty a bezpečností, energetickým internetem, průmyslovým internetem, nosnou sítí 5G,...
Su-čou (Čína) 6. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Nedávno se v Pekingu konal veletrh PT Expo China 2019. Společnost Hengtong se této výstavy zúčastnila s inteligentními aplikacemi 5G, velkými daty a bezpečností, energetickým internetem, průmyslovým internetem, nosnou sítí 5G, 5G vysokorychlostním přenosem, 5G IoT a bezpečností a novými technologiemi a produkty 5G. Na zahajovacím ceremoniálu se zároveň uskutečnilo slavnostní zahájení komercializace technologie 5G, které představovalo nový začátek čínské komercializace 5G. Společnost Hengtong sdílela řešení v oblasti inteligentních aplikací a internetu věcí ve všech aspektech. Současně se také konal Summit optické komunikace v Číně, Fórum summitu inteligentních aplikací 5G a Konference na téma nových produktů Hengtong. Dr. Shi Huiping, hlavní inženýr opticko-elektrické sítě Hengtong, byl vyzván, aby na Summitu optické komunikace v Číně přednesl projev s názvem „Digitalizace umožňuje průmyslovou transformaci a rozvoj". Dr. Shi Huiping řekl: „Průmyslový internet je důležitou hnací silou technologie 5G a integrace OT, CT a IT. Konstrukční systém inteligentní továrny společnosti Hengtong zlepšuje cyklus výzkumu a vývoje, efektivitu výroby a řízení kvality. S příchodem technologie 5G bude digitálně řízená průmyslová transformace a rozvoj efektivnější". Na Konferenci o nových produktech vydala společnost Hengtong „bílou knihu inteligentní aplikace Hengtong 5G", která ukázala řadu řešení v inteligentních scénářích, inteligentních komunitách, inteligentním průmyslu a jiných scénářích využití aplikací, nových produktech a nových technologiích inteligentních aplikační řešení 5G a optické sítě 5G. Ukázala také aplikační řešení síťové architektury 5G pro optické sítě, nový produkt pro kvantově zabezpečenou komunikaci, inteligentní energetická řešení, řešení Cloud Security IoT, průmyslové řešení pro internetovou bezpečnost, trojrozměrný síťový systém pro pozorování na moři a první turistické řešení v Číně, které splňuje požadavky na rozvoj všestranného cestovního ruchu, realizuje provoz všestranných a vyhlídkových míst a podporuje rozvoj regionální ekonomiky inteligentních vyhlídkových míst. Za zmínku stojí, že na této výstavě společnost Hengtong také získala řadu ocenění, „Podnik společenské odpovědnosti v čínském komunikačním průmyslu 2018-2019", „Přední podnik čínského komunikačního průmyslu 5G v oblasti optické komunikace 2018-2019" a Cena za nová řešení", které byly oznámeny na seznamu Čínského komunikačního průmyslu pro rok 2019. Ve výběru „Čínský inovační projekt ICT 2019", který zahájila Čínská komunikační asociace, získala společnost Hengtong cenu „Nejlepší průmyslová inovační aplikace" za „vysokorychlostní a velkokapacitní bezdrátový komunikační systém 5G" a cenu „Největší popularity" stánku Hengtong, kterou uděluje výbor veletrhu PT Expo China. http://www.hengtonggroup.com/en/ KONTAKT: Yuan Hui, +86-158-5239-1319
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.