Společnost Oppenheimer jmenovala dalšího Senior bankéře divize ve Frankfurtu

Datum: 04.11.2019
Londýn / Frankfurt (Německo) 4. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Oppenheimer & Co Inc. * („Oppenheimer"), přední světová investiční banka a správce aktiv, s potěšením oznamuje jmenování Larse Dürschlaga na pozici výkonného ředitele pro Německo v rámci divize...
Londýn / Frankfurt (Německo) 4. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Oppenheimer & Co Inc. * („Oppenheimer"), přední světová investiční banka a správce aktiv, s potěšením oznamuje jmenování Larse Dürschlaga na pozici výkonného ředitele pro Německo v rámci divize investičního bankovnictví v zemích EMEA. Lars bude sídlit ve Frankfurtu a bude podřízen Maxovi Lamiovi, řediteli investičního bankovnictví pro tento region. Bude podporovat společnost Oppenheimer při zavádění strategie pokrytí malých a středních společností v Německu. Lars bude úzce spolupracovat s Jensem Munkem, který úspěšně založil kancelář ve Frankfurtu, a nadále bude spolupracovat se společností Oppenheimer v poradenské funkci. Lars před nástupem do společnosti Oppenheimer pracoval ve společnostech Bryan, Garnier & Co, Fox Corporate Finance, HSBC a Deutsche Private Equity. Mezi jeho předchozí klienty patří Novaled, německá divize obchodních služeb společnosti Canon, technologická firma OLED, specialista na vláknové kompozity Cotesa a skupina komunikačních služeb D+S Europe. „Jsme hrdí na to, že u sebe můžeme přivítat tak talentovaného a zkušeného bankéře," řekl Max Lami. „Frankfurtská kancelář je na dobré cestě, aby zaujala své místo mezi klíčovými mezinárodními uzly společnosti Oppenheimer - vedle Londýna, Tel Avivu a Hongkongu." Lars je držitelem titulu MBA z London Business School se zaměřením na finance a soukromý kapitál. Některá prohlášení v tomto vydání mohou představovat „výhledová prohlášení" ve smyslu zákona o reformě soudních sporů o soukromých cenných papírech z roku 1995. Tato prohlášení zahrnují řadu rizik, nejistot a dalších faktorů, které by mohly způsobit, že se skutečné výsledky budou lišit od těch, které jsou uvedeny v podání společnosti u Komise pro cenné papíry a burzy. * Oppenheimer & Co Inc. je dceřinou společností skupiny Oppenheimer Holdings (NYSE: OPY) Poznámka pro redaktory: O společnosti Oppenheimer Europe Ltd. Oppenheimer Europe Ltd. (Oppenheimer Europe) je dceřinou společností skupiny Oppenheimer Holdings Inc. (NYSE: OPY), Inc. S více než 3 400 zaměstnanci a více než 90 pobočkami po celém světě je Oppenheimer globální investiční bankou zaměřenou na růstová odvětví a přední středně velké společnosti a správcem aktiv. Integrovaný tým odborníků společnosti Oppenheimer Europe na sektory a produkty radí institucím, rodinným kancelářím a společnostem ve Velké Británii, Evropě a na Středním východě v oblasti akcií, fixních příjmů a podnikového financování. Více informací o společnosti Oppenheimer naleznete na webových stránkách www.oppenheimer.com. KONTAKT: Alex Gambale, 212-931-6170, opco@hotpaperlantern.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.