Společnost Hengtong CABLESCOM se připojila k programu zdravých návyků „POR TI"

Datum: 26.10.2019
Su-čou (Čína) 26. října 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hengtong CABLESCOM se nedávno připojila k programu "POR TI", který je organizován v rámci kompletního Programu senzibilizace a výcviku v oblasti zdravých návyků, ve spolupráci s nadací Fundación Ibercaja a...
Su-čou (Čína) 26. října 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hengtong CABLESCOM se nedávno připojila k programu "POR TI", který je organizován v rámci kompletního Programu senzibilizace a výcviku v oblasti zdravých návyků, ve spolupráci s nadací Fundación Ibercaja a nemocnicí Quirón Salud. Program poběží 9 měsíců. Budou zváni slavní odborníci z různých oborů, aby školili zaměstnance společnosti ve třech aspektech, a to zdravého stravování, duševního zdraví a fyzického zdraví. Paní Isabel Banzo, manažerka pro lidské zdroje, zastupovala společnost Hengtong CABLESCOM v programu „POR TI" v pátek 18. října. Program sdílíme společně s dalšími místními společnostmi: Grupo Sesé, Libelium, Pastas Romero a Podoactiva. Společnosti vybírají mezi svými zaměstnanci skupinu 9 dobrovolníků, kteří se budou po celý rok účastnit různých aktivit, dostanou informace a rady jakož i odpovídající školení k integraci zdravých návyků do jejich každodenního života a budou je sdílet s ostatními spolupracovníky. Tímto způsobem je přijímání zdravých návyků integrováno do celé společnosti a prostřednictvím samotných zaměstnanců. José Luis Rodrigo Escrig, generální ředitel nadace ibercaja, zdůraznil, že se jedná o "inovační" plán, který bude mít dopad na rozvoj společenské odpovědnosti podniků, a také podpoří propojení mezi podniky se stejnými cíli a "zlepší pracovní prostředí a posílí pocit sounáležitosti a angažovanost zaměstnanců". O společnosti Hengtong Hengtong Group je mezinárodní organizace s řadou různorodých odborných znalostí, která se zabývá optickými vlákny a napájecími a mořskými kabely, kompletními službami a údržbou společností EPC, internetem věcí, velkými daty a elektronickým obchodem, novými materiály a novou energií. Hengtong má 70 zcela vlastněných a holdingových společností (z nichž 3 jsou kótovány na burzách v Šanghaji, Hongkongu a Indonésii), s 10 výrobními závody v Evropě, Jižní Americe, Jižní Africe, Jižní Asii a jihovýchodní Asii. Provozujeme prodejní kanceláře ve více než 30 zemích a regionech po celém světě a dodáváme výrobky do více než 130 zemí. Více informací naleznete na webových stránkách: http://www.hengtonggroup.com/en/ KONTAKT: Hui Yuan, yuanh@htgd.com.cn, +86-15852391319
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.