Fórum Hongqiao (Chung-čchiao) nabídne moudrost pro globální ekonomický rozvoj

Datum: 26.10.2019
Šanghaj 26. října 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - V době rostoucí obchodní nejistoty Mezinárodní ekonomické fórum Hongqiao (Chung-čchiao), platforma spojující vedoucí představitele z různých oborů během Mezinárodního čínského veletrhu dovozu, zlepší porozumění a nabídne řešení...
Šanghaj 26. října 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - V době rostoucí obchodní nejistoty Mezinárodní ekonomické fórum Hongqiao (Chung-čchiao), platforma spojující vedoucí představitele z různých oborů během Mezinárodního čínského veletrhu dovozu, zlepší porozumění a nabídne řešení problémů, kterým čelí zpomalující globální ekonomika. Letošní fórum, které se bude konat 5. listopadu, se bude snažit řešit výzvy, kterým světový ekonomický rozvoj čelí, a to zaměřením na otevírání a inovace. Přibližně 60 odborníků z celého světa přednese své projevy a vymění si názory s ostatními účastníky. Účast na fóru potvrdili generální ředitel organizace WTO Roberto Azev?do, prezident Asijské infrastrukturní investiční banky Jin Liqun a nositel Nobelovy ceny Sir Christopher Pissarides. Fórum bude sestávat z dopoledního ceremoniálu následovaného pěti paralelními zasedáními. Tématem fóra je „Otevření a inovace pro oboustranně výhodnou spolupráci" a pět paralelních zasedání na témata "Otevření, regulace a podnikatelské prostředí", „Umělá inteligence a inovativní rozvoj", "Reforma WTO a dohody v oblasti volného obchodu", "Elektronický obchod v digitálním věku" a "70letý rozvoj Číny a budování společenství se sdílenou budoucností lidstva". Fórum poskytuje špičkovou dialogovou platformu pro globální politické, obchodní a akademické komunity, které mohou předkládat návrhy na zlepšení a transformaci systému globální správy ekonomických záležitostí a navrhovat "moudrost Hongqiao" pro zdravý světový hospodářský rozvoj. Letošní Mezinárodní ekonomické fórum Hongqiao zavádí nový systém členství, který zahrnuje čtyři úrovně - diamantovou, platinovou, zlatou a stříbrnou. Členské společnosti fóra mohou podle různých kategorií využívat různá práva. O členství na různých úrovních požádalo mnoho domácích i světových společností. Mezi přihlášené patří nadnárodní společnosti, státní podniky a mnoho soukromých společností, které podnikají v oblasti potravin, medicíny a zdravotnictví, dopravy, informačních technologií, financí a dalších. KONTAKT: Liu Xiang, 1014734924@qq.com, +86-20-8926-8255
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.