Okres Hekou, město Tung-jing, province Šan-tung, posilují podporu investic a využívání talentů

Datum: 26.10.2019
Tung-jing (Čína) 25. října 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Lidová vláda okresu Hekou a tým akademiků Gao Deli Čínské akademie věd (CAS) pořádaly 10. října 2019 slavnostní podpis dohody o vědeckotechnické spolupráci. Obě strany zřídí výzkumné a vývojové centrum pro nekonvenční...
Tung-jing (Čína) 25. října 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Lidová vláda okresu Hekou a tým akademiků Gao Deli Čínské akademie věd (CAS) pořádaly 10. října 2019 slavnostní podpis dohody o vědeckotechnické spolupráci. Obě strany zřídí výzkumné a vývojové centrum pro nekonvenční zařízení a technologie pro ropné a plynové inženýrství v okrese Hekou, město Tung-jing, provincie Šan-tung. Tato spolupráce dále urychlí integraci výzkumu mezi podniky a univerzitami a podpoří zdravý rozvoj ropného průmyslu a petrochemických zařízení v tomto okrese. Toto je pouze jeden z příkladů úspěchů okresu Hekou v oblasti podpory investic a využívání talentů. Okres Hekou zavedl inovativní opatření na podporu investic a využívání talentů a přidal tak nové podněty k růstu kvalitního ekonomického rozvoje. Okres Hekou pro objasnění plánu pro průmyslová odvětví s cílem podpořit investice a využití talentů formuloval pracovní plán "1 + 2 + 9" (1 obecný cíl, 2 hlavní úkoly a 9 konkrétních pracovních míst) a pracovní systém "3 + 5 + N" (moderní finance, dopravní logistika, inovace a kreativita, provoz centrály, komplexní spotřeba; cestovní ruch a volný čas, kultura a zábava, zdraví a péče o seniory atd.), se zaměřením na 10 nejlepších podniků provincie Šan-tung a průmyslové systémy "5 + 2 + 2" města Tung-jing a "3 + 3 + 3 "okresu Hekou. Okres Hekou zdůrazněním průmyslové doplňkovosti a integrace podporuje investice do celého průmyslového a hodnotového řetězce. Okres Hekou díky jmenování specializovaného personálu pro zvláštní úkoly a práci podle plánů vybudoval centra pro podporu investic v Pekingu, Šanghaji a Šen-čenu a skupinu pro podporu investic pro pět předních odvětví, která se skládají ze specializovaných pracovníků zaměřených na podporu investic. Optimalizace služeb pro projekty. Okres Hekou formuloval administrativní opatření okresu Hekou pro podporu investiční podpory, rozhodl o harmonogramech pro každý projekt a nabídl projektové služby pokrývající široký rozsah prací, včetně plánování, prezentace, přezkoumání a schvalování a zavádění předpisů. Odkazy na fotografie: http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=348799 http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=348819 http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=348820 http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=348822 Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1016703/1_CRRC_Wind_Power_Unit_Assembly_Workshop.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1016704/2_Oumilo_electric_automation_production_line.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1016705/3_Conference.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1016706/4_The_signing_ceremony.jpg KONTAKT: Paní Zhang, +86-10-63074558
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.