První FinTech inkasní agentura na českém trhu vsází na inovace

Datum: 16.10.2019
Praha 16. října 2019 (PROTEXT) - Technologie hýbou světem. Fincollect SE zavádí technologie a inovace i na trh s pohledávkami a připravuje se na generaci dlužníků, u které brzy klasické metody inkasa nebudou účinné. "Předlužení je stále součástí dnešního života,...
Praha 16. října 2019 (PROTEXT) - Technologie hýbou světem. Fincollect SE zavádí technologie a inovace i na trh s pohledávkami a připravuje se na generaci dlužníků, u které brzy klasické metody inkasa nebudou účinné. "Předlužení je stále součástí dnešního života, tento trend se bohužel ještě nezměnil. Ani mladí lidé nejsou často schopni řešit své závazky a mnohdy neznají důsledky takového jednání. Aktuálně tak vzniká nová generace dlužníků složená právě z lidí tzv. generace Z. Je to online generace, která nezažila dobu bez internetu a smartphonů," říká ředitelka Fincollect Anežka Pavlíková a dodává: "Jsme přesvědčeni, že bez využití moderních nástrojů a technologií nebude brzy možné s touto cílovou skupinou vůbec navázat kontakt." Fincollect tak jako první přichází na trh s vlastní unikátní strategií. Klíčem je individuální přístup k dlužníkům dle jejich způsobu komunikace a řešení závazků, a to za pomoci nejmodernějších technologií, automatizace či robotizace. www.fincollect.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.