Družstevní záložna NEY SD byla v 1. pololetí v zisku

Datum: 08.10.2019
Praha 8. října (PROTEXT) - NEY spořitelní družstvo dosáhlo v 1. pololetí zisku 2,328 milionu korun. Vrací se tak k pozitivnímu hospodaření minulých let. V nedávné době proběhla v tisku zpráva České národní banky týkající se ztrátového hospodaření družstevních záložen....
Praha 8. října (PROTEXT) - NEY spořitelní družstvo dosáhlo v 1. pololetí zisku 2,328 milionu korun. Vrací se tak k pozitivnímu hospodaření minulých let. V nedávné době proběhla v tisku zpráva České národní banky týkající se ztrátového hospodaření družstevních záložen. Neplatí to však pro všechny. NEY spořitelní družstvo dosáhlo za 1. pololetí zisku 2,3 mil. Kč. Dle slov finančního ředitele Mojmíra Boucníka stojí za dobrými výsledky mimo jiné i efektivní snižování nákladů. "Naše družstvo je na trhu od roku 1999 a v současné době rozhodně neskomírá. Naopak. Kromě toho, že vykazujeme zisk, vzrostl také počet našich členů a kapitálovou přiměřenost jsme nyní navýšili nad 17 %." "K dobrým výsledkům přispívá i naše dlouhodobá strategie udržovat trvale nejvyšší úročení na trhu. Díky tomu náš termínovaný vklad už třetí rok po sobě získal ocenění Finanční produkt roku. Klienti také oceňují to, že naše produkty mají garantovanou sazbu po celou dobu trvání vkladu, a proto se nemusejí obávat snižování sazby tak, jak k tomu v poslední době dochází například na spořicích účtech," dodává předseda představenstva Aleš Pospíšil. NEY spořitelní družstvo je tradiční, česká finanční instituce, která na finančním trhu působí již od roku 1999. Stejně jako bankovní subjekty je pod dohledem ČNB. Svým členům z řad občanů, živnostníků a firem nabízí vkladové a úvěrové produkty. Kontakt: Tomáš Sadílek Manažer marketingu a pobočkové sítě tsadilek@ney.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.