RONDA INVEST a.s. posiluje - do společnosti, poskytující flexibilní podnikatelské úvěry zajištěné nemovitostmi, vstupuje i Gabriel Kovács, majitel společností Citfin

Datum: 01.10.2019
Praha 1. října 2019 (PROTEXT) - Český poskytovatel podnikatelských úvěrů - společnost RONDA INVEST a.s. patřící do skupiny Alphaduct, a.s. podnikatele Vladimíra Komára, avizuje vstup významného spoluinvestora - Gabriela Kovácse, majitele společností Citfin - Finanční trhy, a.s....
Praha 1. října 2019 (PROTEXT) - Český poskytovatel podnikatelských úvěrů - společnost RONDA INVEST a.s. patřící do skupiny Alphaduct, a.s. podnikatele Vladimíra Komára, avizuje vstup významného spoluinvestora - Gabriela Kovácse, majitele společností Citfin - Finanční trhy, a.s. a Citfin, spořitelní družstvo, předních poskytovatelů finančních služeb zaměřených na podnikatele obchodující se zahraničím. RONDA INVEST a.s., člen podnikatelské skupiny Alphaduct, a.s. podnikatele Vladimíra Komára, získává nového akcionáře formou odprodeje části akcií ve své mateřské společnosti RONDA HOLDING a.s. Gabrieli Kovácsovi, jehož společnosti Citfin obsluhují více než 15.500 klientů. V Rondě Holding získává 15% akcionářský podíl. Gabriel Kovács přináší do Rondy Invest cenné know-how z oblasti poskytování finančních služeb. Skupina Citfin působí na českém trhu od roku 1996. Ještě pod svým původním názvem CITCO - Finanční trhy a.s. se rychle vypracovala do pozice jednoho z nejvýznamnějších nebankovních obchodníků s devizami. V roce 2010 již pod novým názvem Citfin začala poskytovat svým klientům komplexní finanční služby určené především společnostem a podnikatelům obchodujícím se zahraničím. Klíčovými produkty Citfin jsou směna deviz, zahraniční platební styk a unikátní Firemní multiměnový účet EASY. "Problematika úvěrování podnikatelských subjektů mi je velice blízká. Přes 20 let podnikám v oboru financí a potřeby podnikatelů jak v oblasti zahraničního obchodu, tak i v oblasti úvěrování jsou mi důvěrně známé. Věřím, že společně s panem Komárem vybudujeme z Rondy Invest konkurenceschopnou platformu, která využije tržní niky v oblasti flexibilního financování se zajištěním bonitními nemovitostmi," říká Gabriel Kovács, majitel finanční skupiny Citfin a jeden z akcionářů RONDA INVEST a.s. Ronda Invest vidí své místo na trhu jako partner pro podnikatele, kteří rozjíždějí nové projekty a hledají rychlé, flexibilní financování bez nadbytečné administrativy. Ronda Invest nabízí standardizované úvěrové produkty, vysokou profesionalitu a přijatelné úrokové náklady. Ronda Invest navíc nabízí možnost investování do již poskytnutých prověřených zajištěných úvěrů formou tzv. participací se zhodnocením až 5,2 % p.a. a měsíční výplatou výnosů. Investovat je možné již od 10 tis. Kč bez jakýchkoliv vstupních poplatků. Více informací o produktech Rondy Invest a kontaktní informace naleznete na stránkách www.rondainvest.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.