Hash rate zařízení BitHarp pro těžbu kryptoměn

Datum: 28.09.2019
Toronto (Kanada) 28. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Bezkonkurenční hash rate zařízení BitHarp pro těžbu kryptoměn Rychle se rozvíjející světový trh kryptoměn je v současné době poznamenán nedávným představením dvou mimořádně navržených těžebních zařízení...
Toronto (Kanada) 28. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Bezkonkurenční hash rate zařízení BitHarp pro těžbu kryptoměn Rychle se rozvíjející světový trh kryptoměn je v současné době poznamenán nedávným představením dvou mimořádně navržených těžebních zařízení Lyre Miner a Harp Miner od společnosti BitHarp Group Limited. Namísto pouhého zaměření na vysoký výkon a důvtipnost těžební technologie byly tyto dva produkty vytvořeny tak, aby umožnily příležitostným nadšencům i drobným těžařům vydělat své jmění na těžbě kryptoměn. V průběhu let došlo v oblasti těžby kryptoměn k výrazným zlepšením. Vzhledem k vysoce technické povaze této oblasti však neměla těžba kryptoměn pro lidi, kteří nejsou technologicky vybavení, téměř žádný prostor. Společnost BitHarp již toto vnímání změnila díky vytvořením dvou zařízení, která jsou předkonfigurována a pro nekomplikovanou těžbu kryptoměn je třeba je pouze připojit. Během necelého jednoho měsíce na trhu využilo zařízení Lyre Miner a Harp Miner mnoho běžných uživatelů bez jakéhokoli technického zázemí k získání zdravé návratnosti svých investic. To bylo možné díky mimořádnému hašovacímu výkonu nabízených produktů. Rovněž s nízkou spotřebou energie 600 W a 2400 W patří nyní zařízení Lyre Miner a Harp Miner mezi energeticky nejúčinnější těžební hardware na trhu. Těžební zařízení Lyre Miner a Harp Miner mohou být použita pro těžbu kryptoměn Bitcoin, Ethereum, Litecoin a Dash s následujícím hašovacím výkonem. Lyre Miner: 335 TH/s pro Bitcoin, 55 GH/s pro Litecoin, 14 GH/s pro Ethereum, a 9 TH/s pro Dash Harp Miner: 2000 TH/s pro Bitcoin 300 GH/s pro Litecoin, 75 GH/s pro Ethereum, a 50 TH/s pro Dash Těžební zařízení společnosti BitHarp je vhodné pro použití v domácnosti, protože vytváří malé množství tepla i hluku. Na rozdíl od stovek produktů na trhu navíc Lyre Miner a Harp Miner nepotřebují velký prostor. BitHarp v současné době pořádá propagační kampaň 3 plus 1 pro oba své produkty, která potrvá do 2. října. Více informací o těžebních zařízeních Lyre Miner a Harp Miner naleznete na webových stránkách https://www.bitharp.com/ O společnosti BitHarp: BitHarp je kryptoměnový výrobce se sídlem na Novém Zélandu s nejvýkonnějšími a nejflexibilnějšími těžebními přístroji konstruovanými s cílem usnadnit těžbu a učinit ji pro investory ziskovější. KONTAKT: Alexa Zimine, +1 (786) 625-3224, alexa@bitharp.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.