Prohlášení firmy The We Company

Datum: 17.09.2019
New York 17. září 2019 (PROTEXT/BusinessWire) - The We Company (dále jen “firma”) vydala následující prohlášení: “The We Company se těší na nadcházející nabídku úpisu cenných papírů (IPO), která by měla být dokončena do konce letošního roku. Chceme poděkovat...
New York 17. září 2019 (PROTEXT/BusinessWire) - The We Company (dále jen “firma”) vydala následující prohlášení: “The We Company se těší na nadcházející nabídku úpisu cenných papírů (IPO), která by měla být dokončena do konce letošního roku. Chceme poděkovat všem našim zaměstnancům, členům a partnerům, za jejich dlouhodobou podporu.” Tato tisková zpráva nepředstavuje nabídku k prodeji ani výzvu k nákupu cenných papírů. Veškeré nabídky k obchodování s cennými papíry musí být v souladu s požadavky Zákona o cenných papírech z roku 1933. Co se týče těchto cenných papírů, podali jsme Komisi pro cenné papíry (SEC) žádost o registraci, která ale ještě nenabyla účinnosti. Dokud se tak nestane, je jakékoli obchodování s těmito cennými papíry neplatné a neúčinné. Dokumentaci k této nabídce si můžete, poté co bude k dispozici, vyžádat u naší firmy na adrese 115 West 18th Street, New York, New York 10011. Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190916005948/en/ Kontaktní informace Jimmy Asci / Gwendolyn Rocco Press@we.co Zdroj: The We Company Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.