Konference k desátému výročí vzniku RVDA

Datum: 09.09.2019
Praha 9. září 2019 (PROTEXT) - Rada pro veřejný dohled nad auditem (RVDA) pořádá 10. září odbornou konferenci k 10. výročí svého vzniku. Konference se koná za účasti ministryně financí Aleny Schillerové, guvernéra ČNB Jiřího Rusnoka a zahraničních hostů. Své zkušenosti...
Praha 9. září 2019 (PROTEXT) - Rada pro veřejný dohled nad auditem (RVDA) pořádá 10. září odbornou konferenci k 10. výročí svého vzniku. Konference se koná za účasti ministryně financí Aleny Schillerové, guvernéra ČNB Jiřího Rusnoka a zahraničních hostů. Své zkušenosti z dohledu i vize do budoucna přednese i předseda evropského výboru orgánů dohledu CEAOB. Konference se zúčastní více než 70 účastníků. Program výročního setkání zahrnuje odborné přednášky, panelovou diskusi zaměřenou na téma kvalita auditu a dohled nad auditem a společenskou část. Konference začíná ve 12:00 v kongresovém centru ČNB, Senovážné náměstí 30, Praha 1. V případě potřeby dalších informací se prosím obraťte na podatelna@rvda.cz . Mezi hlavní činností Rady patří výkon kontrol u auditorů, kteří auditují alespoň jeden subjekt veřejného zájmu a dohled nad činností Komory auditorů. Působnost Rady vychází ze zákona o auditorech a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 537/2014. Další informace o činnosti rady jsou k dispozici na www.rvda.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.