V Bangkoku se koná kvantitativní summit S BLOCK 1000 Pax Interstellar

Datum: 27.08.2019
Bern (Švýcarsko) 27. srpna 2019 (PROTEXT/BusinessWire) - 21. srpna se v Bangkoku v Thajsku oficiálně konal "kvantitativní summit S BLOCK Interstellar". Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní verzi zprávy si můžete přečíst zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190825005035/en/ ...
Bern (Švýcarsko) 27. srpna 2019 (PROTEXT/BusinessWire) - 21. srpna se v Bangkoku v Thajsku oficiálně konal "kvantitativní summit S BLOCK Interstellar". Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní verzi zprávy si můžete přečíst zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190825005035/en/ Kvantifikace Interstellar usnadňuje implementaci peněženky S BLOCK do ostatních technologií S BLOCK je zbrusu nová technologická peněženka s podporou více měn a sítí ze Švýcarska, kterou společně vydaly nadace S BLOCK a společnosti Cloud Capital, Top Line, DAF, Stanford Blockchain Research Center, MIT Media Lab a Cambridge Financial Alternative Center. Od svého uvedení na trh 15. června přináší milionům uživatelů velkorysý výnos 6-15 % měsíčně. Kvantifikace Interstellar je největším zdrojem příjmů společnosti S BLOCK. Kvantifikace Interstellar pomáhá provádět rychlé výměny kapitálové výměny s kvantifikačním týmem na základě smlouvy o úvěrování Interstellar za účelem co nejrychlejšího rozšíření nabídky kapitálových služeb a uzavírání obchodních příležitostí. S Block také investuje prostřednictvím 30 špičkových kvantifikačních společností na světě, za účelem maximalizace zisků a minimalizace rizik. Představení super uzlu --- MasterNodes pro skutečné využití sdílení výhod Na summitu byl oficiálně spuštěn také super uzel MasterNodes společnosti S BLOCK, jehož cílem je maximálně usnadnit sdílení výhod v rámci platformy. Mechanismus konsensu POS je rychlejší, levnější a účinnější. V důsledku toho běží na POS více než 80 % typů tokenů. A Staking (střádání) patří rozhodně mezi hlavní způsoby, jak mohou těžaři vydělat peníze, prostřednictvím shromažďování a budování "těžebního fondu". Mechanismus MasterNode spočívá ve shromažďování rozptýlených coinů od uživatelů a jejich přeměně na uzly POS veřejného řetězce za účelem sdílení zisků mezi přispěvateli do těžebního fondu. Pronájem jednotky na zpracování dat. Využijte silný výkon služby S BLOCK Na summitu byla oficiálně uvedena také jednotka pro zpracování dat S BLOCK. Pronájem procesoru a sdílení výnosů je prvním modulem bleskového projektu Blesk S BLOCK, který také hraje roli při urychlování vytváření veřejného řetězce. Prostřednictvím bleskového projektu vybuduje společnost S BLOCK jedinečný ekosystém a vytvoří nový výkonný veřejný řetězec s více řetězci. Za účelem dosažení silného výkonu služeb S BLOCK se bude spouštět stále více špičkových technologií a špičkových služeb! Kromě toho vedoucí představitelé společnosti S BLOCK vysvětlili všem svým hostům a členům svůj plán a budoucí globální ekologické uspořádání. Zdrojovou verzi zprávy si můžete přečíst na serveru businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190825005035/en/ Kontaktní informace SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD Jennifer Bialek contacts@sblock.com www.sblock.com Zdroj: SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.