Díky nano nátěrům se klienti areálů Hamr cítí bezpečně

Datum: 25.09.2020
Praha 25. září 2020 (PROTEXT) - Sportovní areály HAMR jsou symbolem zábavy a relaxace pro celou rodinu. Najdete zde vyžití jak po sportovní stránce ve venkovních či vnitřních halách, tak si na své přijdou i ti, kteří se potřebují zregenerovat pomocí fyzioterapie či masáže. ...
Praha 25. září 2020 (PROTEXT) - Sportovní areály HAMR jsou symbolem zábavy a relaxace pro celou rodinu. Najdete zde vyžití jak po sportovní stránce ve venkovních či vnitřních halách, tak si na své přijdou i ti, kteří se potřebují zregenerovat pomocí fyzioterapie či masáže.
Součástí areálů je i příjemné posezení v prostorách restaurace nebo terasy a samozřejmostí je i specializovaný obchod se sportovními potřebami. Areály HAMR organizují různé turnaje, akce a probíhají zde i zápisy pro děti do "Hamerských sportovních škol".
Majitelé areálů si zakládají na kvalitě všech služeb, ale hlavně jim jde o to, aby se jejich klienti cítili všude příjemně a bezpečně. V současné době stále přetrvává hrozba šíření virových infekcí a vzhledem k blížícímu se podzimnímu počasí lze očekávat i větší výskyt běžných respiračních chorob. Denně zde probíhá úklid všech veřejných prostor dezinfekčními prostředky. Na recepcích, v restauraci i na sportovištích jsou umístěny stojany na dezinfekci rukou. A protože majitele zajímá především prevence a jak nejvíce snížit riziko přenosu nákaz, aplikovali v šatnách, sprchách a v masérnách antivirové a antibakteriální nátěry technologie FN NANO(R), které společně s instalovaným UVA osvětlením významným způsobem eliminují šíření virů a bakterií v těchto prostorách. Aplikace nano nátěrů vč. speciálního nasvícení byla provedena firmou UVGS pod vedením Ondřeje Svobody v areálech: v Záběhlicích a v Braníku. Podobným způsobem budou v nejbližší době ošetřeny i prostory ve sportovním areálu Štěrboholy.
Šatny a sprchy jsou samozřejmě nejvíce kontaktním a exponovaným místem, kde se lidé ve větším množství setkávají. Je zde tudíž i větší pravděpodobnost výskytu bakterií a možnosti přenosu virových nákaz šířících se vzduchem. S větším výskytem lidí zde dochází i k určitému specifickému pachu, který se v těchto prostorách vyskytuje. Funkční nátěry FN NANO(R) dokážou zajistit bezpečnější a zdravější prostředí ve vnitřních prostorách. Jsou využívány pro odstranění nepříjemných pachů a dočišťování vzduchu od nebezpečných látek. Funkce samočistícího nátěru FN NANO(R) jsou založeny na čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu - fotokatalýze. Tato technologie dokáže odstranit znečištění a škodlivé mikročástice ze vzduchu, pracuje bez chemických látek a jedna aplikace vydrží 10 let i více.
A právě proto se majitelé areálů HAMR rozhodli pro tuto inovativní nano technologii pocházející z dílny českého vědce Ing. Jana Procházky Ph.D., která dokáže již dnes zlepšovat naše ovzduší a zkvalitňovat náš život.
Areály HAMR se neustále snaží nabízet špičkové sportovní i jiné zážitky a nyní již i s využitím technologií 21.století pro prevenci a bezpečnost svých zaměstnanců i klientů. HAMR se tak přidal k zodpovědným majitelům a jako další v ČR si může takto ošetřené prostory označit samolepkou CHRÁNĚNO TECHNOLOGIÍ FN NANO(R). Pro návštěvníky je tato samolepka známkou čistějšího a zdravějšího prostředí a jejich ochrany. Věříme, že se postupně k těmto účinným preventivním opatřením přidají i další majitelé, kterým jde o zdraví a bezpečnost nejen svých zaměstnanců, ale i klientů. Je potřeba zdravě žít, sportovat, relaxovat, radovat se a užívat si života. S technologií FN NANO(R) se nemusíte bát
Vše o této nanotechnologii samočistících nátěrů se dozvíte na www.fn-nano.com
Tiskovou zprávu vydala společnost FN-NANO s.r.o. Pro více informací se obracejte na: fn@fn-nano.com nebo Blanka Zajíčková, e-mail: zajickova@fn-nano.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.