For Garden přinese tipy pro dokonalou zahradu

Datum: 21.09.2020
Praha 21. září 2020 (PROTEXT) - Podzimní veletrh FOR GARDEN 2020 přinese tipy pro vytvoření dokonalé zahrady Přestože se letos koná veletrh zahradní architektury, zeleně, nábytku, zahradní a komunální techniky FOR GARDEN mimořádně na podzim, nabídne bohatý sortiment firem,...
Praha 21. září 2020 (PROTEXT) - Podzimní veletrh FOR GARDEN 2020 přinese tipy pro vytvoření dokonalé zahrady Přestože se letos koná veletrh zahradní architektury, zeleně, nábytku, zahradní a komunální techniky FOR GARDEN mimořádně na podzim, nabídne bohatý sortiment firem, které představí své novinky. Díky ojedinělému souběhu se stavebním veletrhem FOR ARCH, který se koná v PVA EXPO PRAHA také od 22. do 26. září, dochází ke společné prezentaci zahradní a stavební architektury. Oficiálními vozy veletrhu jsou automobily značky FORD. Veletrh FOR GARDEN pojímá všechny zahradní obory a komunální sféru. Jeho loňský ročník přitáhl pozornost laiků i profesionálů a do expozice o celkové ploše 5800 m2 se dvěma sty vystavovateli zavítalo přes 36.000 návštěvníků. Letošní podzimní komornější verze přesto nabízí průřez takřka všemi zahradními obory a vystavovatelé připravili opět krásné expozice. Na čtrnáctém veletrhu FOR GARDEN najdou inspiraci milovníci zahradní kultury, domácí kutilové i stavitelé. Prezentovat se budou prověřené produkty tradičních českých i zahraničních firem, novinky ze sortimentu pro budování teras, pergol a zimních zahrad, stavební materiály či nářadí a zahradní technika. Již tradičně se na FOR GARDEN 2020 bude prezentovat i řada firem nabízejících zahradní nábytek a doplňky. Představí se také firmy nabízející jímky na zadržování dešťové vody a neméně zajímavá bude také nabídka pro komunální sféru. Pro tento sektor zde budou k vidění lavičky, odpadkové koše a květináče do měst a obcí v novém moderním bezúdržbovém provedení, ale také údržbová technika. Chybět nebude ani rozsáhlá nabídka rostlin pro nejrůznější využití. Mezi vystavovateli najdou návštěvníci například expozici vypěstovaných okrasných a lesních dřevin a dalších výpěstků tuzemských i zahraničních rostlin od České zemědělské univerzity. Zimní zahrady a pergoly představí firma Hobbytec. Zájemce o působivé doplňky potěší produkty HOLAS Lighting představující trendy v dekorativním osvětlování. Unikátní koncept podzemního plastového sklepa bude možné vidět na expozici Plastove-sklepy.cz. Více na: www.for-garden.cz. Kontakt: Lucie Bártová, vedoucí PR oddělení ABF, a.s., bartova@abf.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.