K chytré fasádě Weber, chytrá sportovní kamera!

Datum: 16.09.2020
Praha 16. září 2020 (PROTEXT) - Využijte jedinečné nabídky - vybírejte a nakupujte fasádu s chytrým bonusem. Od středy 16. 9. totiž k nákupu 20, 40 nebo 80 kusů kbelíků chytrých pastovitých omítek či 8 palet lepicího a stěrkového tmelu získáte jako bonus značkovou sportovní...
Praha 16. září 2020 (PROTEXT) - Využijte jedinečné nabídky - vybírejte a nakupujte fasádu s chytrým bonusem. Od středy 16. 9. totiž k nákupu 20, 40 nebo 80 kusů kbelíků chytrých pastovitých omítek či 8 palet lepicího a stěrkového tmelu získáte jako bonus značkovou sportovní kameru. Prodejní akce je časově omezena - platí do 16. 10. 2020, ovšem nadčasová kvalita chytrých fasád Weber trvá. A proč chytré fasády? Protože odolávají! Pastovité omítky vynikají svými jedinečnými vlastnostmi. Díky moderním technologiím zůstane vaše fasáda stále čistá, pevná a dlouhodobě krásná. Jejich údržba je tak nenáročná. Bonusem pak je, že mnohonásobně snižují riziko tzv. "zelenání fasád". Chytré omítky se vyrábějí v široké paletě barevných odstínů, na své si tedy přijde opravdu každý. Chytré akční omítky Weber zahrnuté do akce: weberpas extraclean active: samočisticí úprava, čistí vzduch, dýchá weberpas aquaBalance: stále suchá a čistá, živé a neblednoucí barvy, s vlákny zajišťující pevnost a odolnost weberpas extraClean: odpuzuje vodu a nečistoty, obsahuje ochranné kapsle proti řasám, v tradičních oblíbených odstínech Chytrý lepicí a stěrkový tmel zahrnutý do akce: webertherm elastik: pružný, s vynikajícími užitnými vlastnostmi Do akce se započítává pouze ucelený nákup jednoho typu omítky, jedné barvy, a jedné zrnitosti na jedno závozové místo. Sledujte pravidla a bližší informace o chytrých omítkách o této časově limitované akci na stránkách cz.weber nebo u prodejců stavebních materiálů. Vybírejte fasádu chytře! Něco o divizi Weber, Saint-Gobain Construction Products CZ: Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem 5 výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku. Kontakt: Monika Ruffrová divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s. Radiová 3; 102 00 Praha 10 e-mail: monika.ruffrova@saint-gobain.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.