Vinylové podlahy módním doplňkem i praktickým řešením interiérů

Datum: 15.09.2020
Praha 15. září 2020 (PROTEXT) - Výběr podlahové krytiny je nevyhnutelnou součástí každé rekonstrukce. Celý proces je však zdlouhavý a nese spoustu otázek. Hledáte podlahu se snadnou údržbou, odolností proti vlivu kolečkové židle a běhání domácích mazlíčků? Odborníci...
Praha 15. září 2020 (PROTEXT) - Výběr podlahové krytiny je nevyhnutelnou součástí každé rekonstrukce. Celý proces je však zdlouhavý a nese spoustu otázek. Hledáte podlahu se snadnou údržbou, odolností proti vlivu kolečkové židle a běhání domácích mazlíčků? Odborníci z centra podlah doporučují vinylové podlahy! Proč? To vše a mnohem víc se dozvíte v článku od odborníků z Jehla – Centrum podlah koberců a dveří. Vinylové podlahy-novinka, která překvapí! Podlaha je výrazným prvkem celého interiéru. Zabírá velkou plochu a ovlivňuje tak vzhled, design a celkový koncept místnosti. Je tedy důležité jejímu výběru věnovat pozornost. Vinylové podlahy uspokojují potřeby i těch nejnáročnějších klientů. Vznikly spojením nejnovějších výrobních technologií, designu a uživatelského komfortu. Pyšní se vysokou odolností, snadnou údržbou a přírodním vzhledem. Díky svým vlastnostem se hodí do všech interiérů – rodinných a obchodních domů, bank i hotelů. Důvodem častého výběru jsou jejich nepřehlédnutelné výhody. Vinylové podlahy bez problému zvládají vlhké prostředí, jejich povrch odolá opotřebení i při použití chemických čistících prostředků. Vynikají velmi nízkou úrovní hluku a jsou také vhodné pro podlahové vytápění. Jejich pokládka je velmi snadná a rychlá. Pokládají se na pružný podklad a jsou ekonomicky výhodným řešením i pro členité prostory. Vinylové podlahy se nedodávají v rolích, ale v dílcích různých rozměrů. Díky tomu se vyhnete ohýbání rohů při pokládce, která je mnohem jednodušší, než je tomu u PVC. Vinylová podlaha NERO SPC Naprostá špička v řešení podlah. Materiál SPC představuje kamenoplastovou kompozitní desku, díky které je podlaha vysoce odolná, pevná a tvarově stálá. Nemusíte se tedy obávat pokroucení a pohybu desek. Vinylová podlaha NERO SPC je tedy skvělou volbou pro pokládku v komerčních prostorech, koupelnách, kuchyních i vstupních halách. Proč si vybrat podlahovou krytinu v centru podlah, koberců a dveří Jehla.cz? V Jehla.cz působíme na trhu s podlahovými krytinami již přes 20 let. Platíme za jednoho z největších dodavatelů kompletního sortimentu podlah a dveří v České republice. Nabízíme odborný prodej i služby spojené s pokládkou podlahových krytin. Dbáme na pravidelné školení našich odborníků, kteří disponují moderním vybavením a používají nejmodernější technologie. Zaručujeme profesionální přístup a kvalitně odvedenou práci. Za dobu své existence jsme se staly významnými dodavateli podlahových krytin pro zákazníky, prodejce, stavební firmy a podlaháře. Vybudovali jsme síť prodejen po České republice a jako jedni z mála odebíráme od domácích i zahraničních výrobců. Spolupracujeme s architekty a bytovými designéry. Zakládáme si na dodržení domluvených termínů dodání a zhotovených podlah. Chcete získat více informací o podlahových krytinách od Jehla.cz nebo potřebujete jen načerpat inspiraci? Kontaktujte nás nebo rovnou přijďte posedět u šálku kávy, kde probereme nejvhodnější řešení pro vás. Kontakt: jehla.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.