Jak vlastníci objektů ušetří pomocí BIM? To ukáže webinář společnosti Autodesk

Datum: 31.08.2020
Praha 31. srpna 2020 (PROTEXT) - Proces BIM vnáší do průběhu životního cyklu budovy nejen transparentnost, ale také významné úspory. Webinář společnosti Autodesk, který se koná ve středu 2. září od 9 hodin, představí výhody celého procesu a poradí, jak snížit pomocí...
Praha 31. srpna 2020 (PROTEXT) - Proces BIM vnáší do průběhu životního cyklu budovy nejen transparentnost, ale také významné úspory. Webinář společnosti Autodesk, který se koná ve středu 2. září od 9 hodin, představí výhody celého procesu a poradí, jak snížit pomocí tohoto kroku náklady.
Vlastník budovy s pomocí BIM může ušetřit výdaje při samotné výstavbě a rekonstrukci, ale i při provádění změn, a nakonec i při samotné správě budovy. V současnosti nejúspěšnější evropské společnosti, které vsadily na tento progresivní krok, s pomocí BIM a digitálních modelů svých provozoven optimalizují náklady, logistiku i zabezpečení objektů. Webinář představí možnosti, jak s pomocí společnosti Autodesk těchto zásadních úspor dosáhnout. Pro možnost shlédnout webinář "BIM pro vlastníky objektů" je nutné se zaregistrovat ZDE. Zajímá vás proces BIM? Nenechte si ujít jedinečnou příležitost dne 2. září od 9 hodin.
Kontakt: e-mail: marketa@marqeter.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.