Veřejnosti přístupné laguny Public Access Lagoons firmy Crystal Lagoons® přichází do východní Evropy

Datum: 27.08.2020
Miami 27. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Licenční smlouvy na veřejnosti přístupné laguny ***PAL jsou podnikáním budoucnosti s investory, které láká úspěch lagun PAL ve Spojených státech amerických, vysoké výnosy a dlouhodobá jistota jako alternativa, na níž nemá vliv ani...
Miami 27. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Licenční smlouvy na veřejnosti přístupné laguny ***PAL jsou podnikáním budoucnosti s investory, které láká úspěch lagun PAL ve Spojených státech amerických, vysoké výnosy a dlouhodobá jistota jako alternativa, na níž nemá vliv ani pandemie COVID, ani Amazon. Nadnárodní inovativní firma Crystal Lagoons® ze Spojených států amerických, která v současné době staví velké laguny s křišťálově čistou vodou v rámci 600 projektů v různých fázích dokončenosti, v 60 zemích světa, nyní proniká do východní Evropy se svým revolučním projektem veřejně přístupných lagun - Public Access Lagoons, které jsou rovněž známé pod názvem PAL a jsou na základě vstupenek přístupné veřejnosti. Licenční smlouvy na tento projekt jsou podnikáním budoucnosti a investorům nabízí dosud netušené možnosti příjmů, s dlouhodobou jistotou a nízkým rizikem, jako alternativa, na níž nemá vliv ani pandemie COVID, ani Amazon. Zájem o laguny PAL, které se staly místem setkávání 21. století, vzrostl po jejich úspěchu v Japonsku, jedné z technologicky nejvíce inovativních zemí, a také ve Spojených státech amerických, zejména ve státech Texas a Florida, kde denní tržby za prodej vstupenek dosahují 50.000 dolarů při 1200 návštěvnících a rezervace se vyprodávají předem. Tyto monumentální krystalicky čisté laguny obklopené plážemi z bílého písku se stávají nejkrásnějšími místy ve městě. Firma nabízí investiční modely s větším či menším množstvím infrastruktury, přičemž nejrozsáhlejší projekty zahrnují také konferenční prostory, salónky, restaurace, svatební salónky, koncertní prostory a další možnosti, jako jsou pláže, terasy, maloobchodní prodejny, amfiteátry nebo výstavní prostory.
Dalšími trhy, které již podepsaly licenční smlouvy o vybudování většího množství lagun PAL, jsou Spojené státy americké (16 lagun PAL), Korea (30 lagun PAL), Pákistán (15 lagun PAL) a země Střední Ameriky (18 lagun PAL). „Investoři předpokládají, že díky těmto projektům vybudují jakousi finanční pyramidu. A navzdory nízké počáteční investici může firma dosáhnout na skutečně vysoké hodnoty," říká Francisco Matte, Crystal Lagoons Regional Director. „Navíc zkušenosti z hotelového průmyslu naznačují, že hotely na pláži vykazují až o 200 % vyšší tržby za potraviny a nápoje oproti hotelům ve vnitrozemí. Proto se investoři, kteří u hotelu s pláží vybudují ještě křišťálově čistou lagunu PAL, mohou těšit na velice atraktivní návratnost vložené investice," dodává. V Evropě vede firma Crystal Lagoons jednání o výstavbě 30 PAL lagun v Chorvatsku, Srbsku, Maďarsku, Rumunsku, Rusku a na Ukrajině, přičemž pro každou zemi jsou k dispozici výhradní licence. „Projekty PAL představují skvělou nabídku a firma Crystal Lagoons se tak snaží si vybírat ty nejlepší partnery na celém světě," uzavřel Matte. Kontaktní informace Francisco Matte fmatte@crystal-lagoons.com Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1233028/Epperson_FOTO_1.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1233026/Lago_Mar_FOTO_2.jpg
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.