RK Evropa dále roste

Datum: 26.08.2020
Praha 26. srpna 2020 (PROTEXT) - Od konce června byly slavnostně otevřeny 2 další nové pobočky franšízové sítě Evropa realitní kancelář. Daří se jí tak expandovat i v době poznamenané pandemií. První franšízovou pobočkou RK Evropa, která se poslední školní den dočkala...
Praha 26. srpna 2020 (PROTEXT) - Od konce června byly slavnostně otevřeny 2 další nové pobočky franšízové sítě Evropa realitní kancelář. Daří se jí tak expandovat i v době poznamenané pandemií.
První franšízovou pobočkou RK Evropa, která se poslední školní den dočkala svého slavnostního otevření, byla ta v Olomouci. To vše za přítomnosti majitele Evropa realitní kanceláře Michala Macka a jejího generálního ředitele Radka Sechovce. Stalo se tak v době, kdy franšízová kancelář, jejímiž majiteli jsou Jitka Břehová a Václav Konáš, oslavila první rok svého fungování.
Při vstupu do franšízové sítě neměli majitelé olomoucké franšízy s podnikáním v oblasti realit žádné zkušenosti. Vše se tak naučili v rámci zaškolování absolvovaném na začátku franšízové spolupráce. Vstupní školení je přizpůsobeno potřebám majitele pobočky i makléře v jednotlivých fázích jeho začlenění do společnosti. Tým z centrály nového franšízanta učí, jak mít svou vlastní kancelář pod kontrolou, makléři se pak mimo jiné dozví, kde získávat informace o nemovitostech k prodeji či pronájmu, jak si domluvit schůzku s klienty nebo jak připravit nemovitost k prodeji. „Pobočka v Olomouci se v naší síti úspěšně etablovala. Důkazem jsou skvělé výsledky, kterých dosahuje,“ říká ředitel akvizic RK Evropa Miroslav Kovařčík.
Svůj první rok fungování pod značkou RK Evropa má za sebou i Martina Kozová, majitelka franšízové kanceláře v Praze 4 - Krči. Její slavnostní otevření proběhlo na konci července. Kromě Michala Macka a Miroslava Kovařčíka se ho zúčastnil i ředitel pobočkové sítě Tomáš Fiřtík. Martina v realitní kanceláři Evropa využila své dlouholeté zkušenosti s realitním trhem, které získala jako samostatně působící makléřka a následně po spojení se silnou českou značkou, vlastní jednu z nejúspěšnějších realitních kanceláří ve svém regionu.
Ideálním franšízantem a majitelem pobočky RK Evropa je osobnost, která hledá nezávislost a uspokojení z vlastního podnikání. Její motivací je nejen vydělávání peněz, ale také touha mít prosperující a uznávanou firmu. Tu prostřednictvím franšízy může vybudovat poměrně rychle. Jak je vidět z příkladu franšízantů z Olomouce, pro zisk franšízové licence není podmínkou, aby měl uchazeč zkušenosti s podnikáním v realitním oboru.
Realitka s tradicí/ Pobočky realitní sítě Evropa u nás fungují již více jak 22 let. Mimo český trh působí značka také na Slovensku, jako Europa realitná kancelária Bratislava.
Příležitost k podnikání/ Součástí sítě RK Evropa se mohou stát jak podnikatelé či manažeři bez zkušeností s realitním obchodem, tak již zavedené nebo začínající realitní kanceláře či makléři.
Kontakt: Miroslav Kovařčík Ředitel akvizice e-mail: miroslav.kovarcik@rkevropa.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.