Pavel Novák se stává vedoucím oddělení pronájmu kanceláří spol. Savills pro Českou a Slovenskou republiku

Datum: 26.08.2020
Praha 26. srpna 2020 (PROTEXT) - Pražská kancelář mezinárodní realitní poradenské společnosti Savills jmenuje Pavla Nováka od 1. září 2020 vedoucím oddělení pronájmu kanceláří pro Českou a Slovenskou republiku. Pavel Novák má 15leté zkušenosti v oblasti nemovitostí,...
Praha 26. srpna 2020 (PROTEXT) - Pražská kancelář mezinárodní realitní poradenské společnosti Savills jmenuje Pavla Nováka od 1. září 2020 vedoucím oddělení pronájmu kanceláří pro Českou a Slovenskou republiku.
Pavel Novák má 15leté zkušenosti v oblasti nemovitostí, kdy se nyní deset let specializoval na trh s kancelářskými prostory.
V Savills bude mít Pavel na starosti expanzi oddělení pronájmu kanceláří se zaměřením na rozvoj obchodních aktivit tohoto oddělení a poskytování makléřských služeb (brokeage) v návaznosti na již dobře zavedenou službu specializující se na zastupování pronajímatelů, vedenou Petrem Floriánem.
Před nástupem do Savills působil Pavel deset let ve společnosti Knight Frank, kde v posledních pěti letech vedl oddělení pronájmu kanceláří. Byl zodpovědný za růst a řízení leasingového týmu, stejně jako za budování vztahů s klíčovými klienty. Podílel se na řadě významných transakcí jak jménem pronajímatelů, tak nájemců - jako např. Moneta, Česká pojišťovna, Lidl, Mazars nebo Roche.
"Pavel přináší do své nové pozice rozsáhlé znalosti českého kancelářského trhu. Jeho odbornost v poskytování služeb klientům posiluje naše portfolio a bude jednoznačně benefitem i pro naše stávající klienty. Mimo to také svým inovativním přístupem přispěje k vytváření nových příležitostí pro společnost," říká Stuart Jordan, výkonný ředitel společnosti Savills ČR a SR.
Pavel Novák k tomu dodává: "Jsem velmi nadšen, že se mohu připojit k tak dynamickému týmu v globální firmě s vynikající reputací napříč odvětvím. Věřím, že budu nadále stavět na dobré práci, kterou již velmi profesionálně, progresivně a ambiciózně odvádějí mí kolegové."
Začátkem srpna posílil tým pronájmu kanceláří spol. Savills také o dalšího konzultanta pronájmu - Katarínu Kohútovou, která má značné zkušenosti v tomto oboru a do Savills přestoupila po dvouletém působení ve skupině CIMEX.
V posledních měsících spol. Savills také rozšířila své oddělení správy nemovitostí o tři nové posily a v červenci vytvořila nové oddělení oceňování nemovitostí.
O společnosti Savills:
Savills CZ s. r. o. je součástí globální společnosti Savills plc poskytující poradenské služby v oblasti komerčních nemovitostí zalistovaná na akciové burze London Stock Exchange. Týmy Savills působí ve více než 600 vlastních i partnerských kancelářích. Společnost zaměstnává přes 39 000 profesionálů ve více než 70 státech na území Severní i Jižní Ameriky, Evropy, Asie a Pacifiku, Afriky i Blízkého východu, kde nabízí široké spektrum specializovaných poradenských služeb a služeb v oblasti managementu a investic klientům z celého světa.
V České republice je společnost Savills aktivní od roku 2017. Přes 50 expertů její pražské kanceláře klientům nabízí odborné služby od investičního poradenství, oceňování, agendy pronájmů a správy nemovitostí přes konzultace v oblasti výstavby a plánování projektů až po průzkum trhu v šesti hlavních sektorech: průmysl a logistika, kanceláře, maloobchod, volný čas, hotely, rezidenční bydlení a ubytování pro studenty.
Pro více informací o společnosti navštivte stránku savills.com. Novinky z české kanceláře Savills najdete na savills.cz, anebo lokálním LinkedIn profilu (@Savills Czech Republic).
Pro více informací prosím kontaktujte: Stuart Jordan, výkonný ředitel, Savills ČR a SR, stuart.jordan@savills.cz Marcela Rytířová, marketing manager, Savills ČR a SR, marcela.rytirova@savills.cz Kai Stoermer, tiskové oddělení, Savills UK
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.