Prodej luxusních podkrovních bytů Attics Dlouhá byl právě zahájen

Datum: 21.08.2020
Praha 21. sprna 2020 (PROTEXT) - Vyhlášená pražská realitní kancelář LEXXUS zahájila prodej podkrovních bytů v unikátním projektu Attics Dlouhá. Historický dům se staletou tradicí se nachází v Dlouhé ulici a nabízí 6 velkorysých půdních bytů s otevřenými dispozicemi. ...
Praha 21. sprna 2020 (PROTEXT) - Vyhlášená pražská realitní kancelář LEXXUS zahájila prodej podkrovních bytů v unikátním projektu Attics Dlouhá. Historický dům se staletou tradicí se nachází v Dlouhé ulici a nabízí 6 velkorysých půdních bytů s otevřenými dispozicemi. Projekt Attics Dlouhá vznikl ve spolupráci s Národním památkovým ústavem v Praze a památkovým odborem MHMP. Dům je zapsán jako národní kulturní památka a cílem developera Bogaci, a.s. i renomovaného architektonického studia ŠABART bylo zachovat unikátnost domu z doby Karla IV. Žít v srdci Starého Města a bydlet v designovém bytě s barokními prvky je na českém realitním trhu naprostý unikát. Projekt nabízí celkem 6 originálních půdních vestaveb. Díky otevřeným dispozicím a svobodnému pojetí velkorysého prostoru bytů mohou vyniknout původní barokní vikýře, Ondřejské kříže nebo hambálky stejně intenzivně jako moderní designové prvky, luxusní materiály i neotřelé výhledy na Prahu. Byty o velikosti 70-202 m2 se nachází 300 metrů od Staroměstského náměstí. „Tento projekt nemá v současné době na českém realitním trhu konkurenci. Jako exkluzivní prodejce podkrovních bytů v domě U Krkavců můžeme našim klientům jejich koupi jen doporučit. Vlastnit byt v srdci Starého Města, který v sobě spojuje historické a designové prvky a jehož hodnota bude v čase jen narůstat, je jedinečná investiční příležitost,“ doplňuje Denisa Višňovská, partnerka LEXXUS. KONTAKT: info@lexxus.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.