Klienti YIT již rok znají nano nátěry

Datum: 13.08.2020
Praha 13. srpna 2020 (PROTEXT) - Je to již rok, co mají klienti velké developerské společnosti YIT Stavo s.r.o. možnost ošetřit si svoje domovy nano nátěry FN NANO(R) a vytvořit si ve svých domovech zdravější a čistší prostředí. Tato stabilní společnost s finskými kořeny...
Praha 13. srpna 2020 (PROTEXT) - Je to již rok, co mají klienti velké developerské společnosti YIT Stavo s.r.o. možnost ošetřit si svoje domovy nano nátěry FN NANO(R) a vytvořit si ve svých domovech zdravější a čistší prostředí. Tato stabilní společnost s finskými kořeny na český trh již více než 10 let přináší kvalitní bydlení promyšlené do posledního detailu. Je průkopníky ve vytváření lepšího a udržitelného prostředí pro spokojený život. Proměňuje nevyužívané lokality Prahy v živé městské čtvrti, ve kterých je radost bydlet. Nestaví pro své klienty jen domy, ale chce, aby se v bytech od YIT cítili opravdu doma. Má zájem přinášet nové technologie, které přispívají ke zlepšení životního prostředí. A to byl jeden z důvodů, proč se před rokem společnost YIT Stavo s.r.o. spojila se společností FN-NANO s.r.o. V rámci portálu pro klienty společnosti YIT nabízí stávajícím klientům možnost zakoupit anebo si nechat do svých domácností aplikovat speciální funkční nano nátěry FN NANO(R). Možnost aplikovat tuto technologii FN NANO(R) nabízí společnost YIT Stavo svým novým zájemcům o nové bydlení při řešení klientských změn. Ve své tiskové zprávě uvádí, že: „Nano nátěry představují budoucnost zdravého bydlení“. Současný stav spojený se šířením nejrůznějších virů nás vede k zamyšlení nad tím, jestli i my sami si doma můžeme vytvořit takové prostředí, ve kterém se budeme cítit mnohem bezpečněji. Důležité je předcházet podobným situacím a být na ně připraveni. Neplatí to jen pro osoby, které jsou nejvíce ohroženy (staří lidé, onkologičtí pacienti, lidé se sníženou imunitou apod.), ale pro nás všechny. Nabízíme Vám řešení prostřednictvím české patentované nano technologie funkčních nátěrů FN(R). Riziko nákazy před různými nebezpečnými viry a bakteriemi dokážeme již nyní výrazně snížit. Již nemusíte trpět tak často opakovanými respiračními chorobami. Mít doma příjemný, čistý a zdravý vzduch bez nepříjemných pachů, bez virů, bakterií, plísní a toxinů je již v dnešní době opravdu možné. Stačí jenom si ve Vašem domově vymalovat stropy naším fotokatalytickým funkčním nátěrem FN(R)3, nasvítit jej měkkým UVA světlem a Váš domov se stane čistším a zdravějším. Budete mít tak doma zcela vysoce efektivní, bezporuchovou, ekologickou, nehlučnou a ekonomicky úspornou čističku vzduchu, která vám významně sníží případný výskyt třeba i koronaviru. Jedná se o ekologické řešení - bez chemie, fungující na čistě fyzikálním efektu a jeho funkčnost je nevyčerpatelná. Je pro nás důležité, abyste měli ze svého bydlení ten nejlepší pocit. Kontakt: e-mail: fn@fn-nano.com nebo Blanka Zajíčková, e-mail: zajickova@fn-nano.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.