Designová lahůdka v zateplovacích systémech

Datum: 30.03.2020
Praha 30. března 2020 (PROTEXT) - DESIGNOVÁ LAHŮDKA V ZATEPLOVACÍCH SYSTÉMECH - SKLO JAKO FINÁLNÍ POVRCH Nový trend v zateplovacích systémech - kombinace tradiční omítky a skla. Zateplovací systémy se sklem? Ano, nyní je to možné. Weber pro letošní stavební sezónu...
Praha 30. března 2020 (PROTEXT) - DESIGNOVÁ LAHŮDKA V ZATEPLOVACÍCH SYSTÉMECH - SKLO JAKO FINÁLNÍ POVRCH Nový trend v zateplovacích systémech - kombinace tradiční omítky a skla. Zateplovací systémy se sklem? Ano, nyní je to možné. Weber pro letošní stavební sezónu nachystal zajímavé designové řešení zateplovacích systémů. Sklo a zateplovací systém nyní jde dohromady, to je weber therm style. Hladký a klidně i barevný povrch skla, v němž se odráží obloha, okolní domy, stromy, tráva, neodolatelně vyzývá tuto netradiční fasádu pohladit rukou. Nejde ale jen o design skla, které je dostupné celkem ve 100 barevných odstínech - jde o bezpečnostní, tepelně tvrzené sklo SGG emalit evolution HST, které architektům, projektantům a investorům nabízí další architektonické možnosti. Detailněji o zateplovacím systému weber therm style zde: https://www.cz.weber/zateplovaci-systemy/zateplovaci-systemy/zateplovaci-system-se-sklenenym-povrchem-weber-therm-style Něco o Weber: Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem 5 výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku. Kontakt: Monika Ruffrová divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s. Radiová 3; 102 00 Praha 10 T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@saint-gobain.com www.cz.weber ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.