Veřejná soutěž

Datum: 15.01.2020
Praha 15. ledna 2020 (PROTEXT) - Majetková, správní a delimitační unie odborových svazů (MSDU OS) – současný vlastník – právě dnes vyhlásila veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku na prodej objektu na Vinohradech – dům Francouzská 75/4. Vyhlášená veřejná soutěž...
Praha 15. ledna 2020 (PROTEXT) - Majetková, správní a delimitační unie odborových svazů (MSDU OS) – současný vlastník – právě dnes vyhlásila veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku na prodej objektu na Vinohradech – dům Francouzská 75/4. Vyhlášená veřejná soutěž se týká budovy včetně zastavěných pozemků. Nabídky zájemců přijímá MSDU OS do 30.3.2020, k rozhodnutí o výběru nového vlastníka by mohlo dojít během několika následujících měsíců. Kompletní podmínky veřejné soutěže jsou uvedeny na http://www.majetkovaunie.cz. ing. Jiří Bulan , správní ředitel MSDU OS
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.