Angolská vláda vyhlašuje mezinárodní veřejnou zakázku na zajištění služeb veřejné správy a průzkum multifunkčního terminálu v Porto Luanda

Datum: 19.12.2019
Luanda 18. prosince 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Angolská vláda zahájila v pondělí 16. prosince 2019 mezinárodní veřejnou soutěž na koncesi a provoz víceúčelového terminálu Luanda. Hlavním cílem bude podpora rozvoje a zlepšování efektivity přístavu prostřednictvím soukromých...
Luanda 18. prosince 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Angolská vláda zahájila v pondělí 16. prosince 2019 mezinárodní veřejnou soutěž na koncesi a provoz víceúčelového terminálu Luanda. Hlavním cílem bude podpora rozvoje a zlepšování efektivity přístavu prostřednictvím soukromých provozovatelů s prokázanými zkušenostmi v tomto odvětví. Tato veřejná zakázka je určena společnostem nebo sdružením tuzemských a zahraničních společností, které mají prokázané zkušenosti s danou činností nebo splňují požadavky programu, specifikace a platné právní předpisy. Uzávěrka pro podávání nabídek je podle programu soutěže dne 30. března 2020. Společnosti, které mají zájem o účast v této soutěži, musí splňovat následující požadavky:
  • Rentabilita vlastního kapitálu ve výši nejméně 25 milionů USD (dvacet pět milionů USD).
  • Průměrný roční obrat za poslední 3 fiskální roky není nižší než 100 milionů USD (sto milionů USD).
  • Čistá aktiva ve výši nejméně 100 milionů USD (sto milionů USD).
  • V případě sdružení společností musí požadavky uvedené v předchozích odstavcích odpovídat příslušným ukazatelům váženým příslušnou účastí každé společnosti ve sdružení.
  • Konkurenční společnosti musí mít v posledních 3 letech přímo nebo prostřednictvím dceřiných společností nejméně 25% účast na alespoň 3 koncesních provozech přístavních terminálů a alespoň v jedné z těchto operací musí být účast nejméně 50 %. Průměrný roční objem kontejnerové přepravy během posledních 3 let nemůže být nižší než 250.000 TEU (dvě stě padesát tisíc TEU).
Nabídky musí být předloženy v sídle společnosti Luanda Port Company, v pracovních dnech od 09:00 do 17:00, po doručení do zasedací místnosti Administration B. Víceúčelový terminál Luanda je přístavní infrastruktura, která se věnuje současnému provozu běžného nákladu a kontejnerů, má molo o délce 610 metrů, hloubku 12,5 metrů a plochu 181.070 metrů čtverečních s kapacitou kontejnerové přepravy 2,6 milionu tun na rok. Vzhledem k významu této nabídky vyzýváme vaše média ke zveřejnění této tiskové zprávy. Další informace o žádostech mohou zájemci získat na níže uvedeném odkazu. www.concursos-mintrans.ao info@concursos-mintrans.ao Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1056453/Port_of_Luanda.jpg KONTAKT: Aurora dos Santos, +244 935 698 404, info@mintrans-tenders.ao
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.