LEXXUS úspěšně prodává rostoucí projekt Bydlení Jinočany

Datum: 12.11.2019
Praha 12. listopadu 2019 (PROTEXT) - Pražská realitní kancelář LEXXUS vyprodala byty již ve třech etapách projektu Bydlení Jinočany. Stále rostoucí developerský projekt pokračuje výstavbou řadových domů i dalších bytových domů a LEXXUS úspěšné prodává dál. Bydlení...
Praha 12. listopadu 2019 (PROTEXT) - Pražská realitní kancelář LEXXUS vyprodala byty již ve třech etapách projektu Bydlení Jinočany. Stále rostoucí developerský projekt pokračuje výstavbou řadových domů i dalších bytových domů a LEXXUS úspěšné prodává dál. Bydlení Jinočany nabízí rodinnou atmosféru, krásnou přírodu a Prahu na dosah. Samotné Jinočany vynikají ideálním zázemím pro rodiny s dětmi a kompletní občanskou vybaveností včetně školky a školy. Snadná a rychlá dostupnost na metro a do centra je jedním z velkých benefitů Jinočan – na metro Zličín nebo Stodůlky se lze dostat do 10 minut a do centra nebo na letiště Václava Havla do 20 minut autem. Tři etapy třípodlažních bytových domů o velikosti 1+kk až 4+kk jsou kompletně vyprodány. V těchto dnech si byty přebírají noví majitelé. V létě 2019 začal developer v rámci projektu Bydlení Jinočany s výstavbou řadových domů o velikosti 4+kk a 5+kk s vlastní zahradou. Domy budou dostavěny na konci roku 2020 a LEXXUS již zahájil jejich prodej. Ve výstavbě jsou také další dvě etapy třípodlažních bytových domů. Byty o velikosti 1+kk až 4+kk jsou podle posledních zpráv realitních makléřů LEXXUSU již ze 65 % vyprodány. „Rodinná atmosféra, klidná lokalita a snadná dostupnost do Prahy jsou základní požadavky na jakékoliv bydlení za Prahou. A ty podle nás projekt Bydlení Jinočany hravě splňuje. Pro naše realitní makléře je radost prodávat nemovitosti v takto atraktivních projektech a jsme rádi, že můžeme být u toho,“ říká Denisa Višňovská, Partner LEXXUS. LEXXUS LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než 25 let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky. Součástí realitní kanceláře LEXXUS je také značka LEXXUS NORTON, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí. www.lexxus.cz KONTAKT: Karel Pluhař Mediální zástupce, Topic PR Email: kpluhar@topicpr.cz Telefon: +420 724 44 29 29
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.