Je prováděcí dokumentace staveb zbytečná?/pozvánka k dalšímu dílu webináře

Datum: 23.09.2019
Praha 23. září 2019 (PROTEXT) - Weber, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, dne 27.9. 2019 od 10:00 do 11:00 uskuteční další Weber Live Stream. Pokračování seriálu pro celou stavební veřejnost. Je detailní prováděcí dokumentace staveb, včetně položkového...
Praha 23. září 2019 (PROTEXT) - Weber, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, dne 27.9. 2019 od 10:00 do 11:00 uskuteční další Weber Live Stream. Pokračování seriálu pro celou stavební veřejnost. Je detailní prováděcí dokumentace staveb, včetně položkového rozpočtu zbytečností? Konečně nastal okamžik, kdy byla stavba zahájena, realizační firma nastoupila a málokdo očekával, že ruku v ruce s počínající realizací započaly potíže. Program: - Koho se stavební proces týká? - Jak předejít problémům na stavbě? - Jak ušetřit čas a peníze? Adresa webináře: cz.weber Kdy: 27. září v 10 hod Pro koho je webinář určen? Stavebníci, projekce, prodejce, řemeslníci, živnostníci, prováděcí firmy V hlavních rolích webináře: Ing. Miloš Hutník za Weber, Ing. Lukáš Tauchman za odbornou veřejnost Výhody webináře: Je zdarma a lze ho shlédnout zpětně v jakémkoliv čase, návrat k jakémukoliv tématu, můžete sledovat kdykoliv i kdekoliv, z pohodlí svého domova či pracoviště. Těšíme se na Vás: cz.weber Kontakt: Monika Ruffrová divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s. Radiová 3; 102 00 Praha 10 T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@weber-terranova.cz www.cz.weber Něco o Weber: je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, technických malt a hydroizolací a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.