Gebrüder Weiss představuje nový zákaznický portál myGW

Datum: 25.09.2020
Praha 25. září 2020 (PROTEXT) - Logistická společnost Gebrüder Weiss představila nový zákaznický portál "myGW". "Česká republika je součástí regionu, kde mohou zákazníci začít využívat všech výhod našeho digitálního portálu jako první na světě,"...
Praha 25. září 2020 (PROTEXT) - Logistická společnost Gebrüder Weiss představila nový zákaznický portál "myGW". "Česká republika je součástí regionu, kde mohou zákazníci začít využívat všech výhod našeho digitálního portálu jako první na světě," říká Jan Kodada, ředitel obchodu a marketingu Gebrüder Weiss ČR.
Pilotní fáze projektu implementace myGW, která začala letos na jaře, ověřila funkčnost jednotlivých částí portálu a umožnila jejich finální nastavení na základě zpětné vazby od testovací skupiny zákazníků. "Chceme mít jistotu, že naši zákazníci mají vždy rychlý a snadný přístup k informacím, které právě potřebují. Nyní, po plném spuštění systému, mají uživatelé k dispozici komunikační online platformu myGW, která pokrývá všechny nabízené služby a související administrativu. Nový portál je k dispozici na území České republiky, Německa, Rakouska, Švýcarska, Slovenska a Maďarska a po registraci může být zákazníkem ihned využíván," vysvětluje Jan Kodada.
"Vytvořili jsme digitální platformu, jejíž pomocí můžeme našim zákazníkům poskytovat informace o stavu jejich zásilek či zakázek v reálném čase - pro pozemní, leteckou a námořní dopravu i skladovou logistiku. Zákaznický portál myGW zajišťuje nejen maximální míru transparentnosti, ale usnadňuje také tok informací v celém dodavatelském řetězci. MyGW také našim zákazníkům přináší možnost informovat o přesném stavu zásilek také jejich vlastní obchodní partnery. To považujeme za obrovskou výhodu, kterou jejich podnikání přinášíme," říká Wolfram Senger-Weiss, předseda představenstva společnosti Gebrüder Weiss.
Během vývojové fáze byla pro Gebrüder Weiss jedním z nejpodstatnějších aspektů využitelnost myGW pro reálného uživatele, proto vývojový tým úzce spolupracoval se zákazníky a jejich zpětnou vazbou. "Díky podpoře ze strany našich pilotních zákazníků jsme dokázali vylepšit nový portál podle reálných potřeb našich uživatelů. Nyní, když byla dokončena pilotní fáze, mohou portál okamžitě a bez omezení používat všichni uživatelé v daném regionu. Portál myGW je navržen intuitivně a zpětná vazba od zákazníků ukazuje, že portál je opravdu velmi snadno použitelný a srozumitelný. Výsledná úspora času představuje další přidanou hodnotu," uvádí Wolfgang Brunner, Project Manager nového zákaznického portálu myGW.
Spuštění zákaznického portálu myGW je dalším důležitým krokem ve strategii digitalizace společnosti Gebrüder Weiss. "Máme více než 150 poboček po celém světě a spoléháme na schopnosti více než 7000 zaměstnanců, což znamená, že máme značné množství odborných znalostí v oblasti fyzického odbavení přepravních a logistických objednávek. Nyní jsme schopni tuto tradiční odbornost postupně doplňovat novými nabídkami digitálních služeb, abychom umožnili bezkonkurenční úroveň spokojenosti zákazníků v logistickém podnikání. Díky našemu závazku k provozní a digitální dokonalosti je naším cílem nabídnout našim zákazníkům to nejlepší z obou světů a upevnit naši pozici jako společnosti, která je v našem odvětví měřítkem kvality," uvedl předseda představenstva Wolfram Senger-Weiss.
O společnosti:
Gebrüder Weiss zaměstnává více než 7 100 zaměstnanců ve 150 vlastních pobočkách a patří k předním přepravcům a logistickým firmám v Evropě. Zastřešen společností Gebrüder Weiss Holding AG se sídlem v rakouském Lauterachu sdružuje tento podnik kromě svých hlavních obchodních divizí, jimiž jsou pozemní přeprava, letecká a námořní přeprava a logistika, též řadu vysoce specializovaných oborových řešení a dceřiných společností - mj. logistické poradenství x|vise, tectraxx (oborový specialista pro high-tech firmy), dicall (komunikační řešení, průzkum trhu, školení), Rail Cargo (železniční přeprava) a balíkovou službu Gebrüder Weiss Paketdienst, spolupodílník rakouské společnosti DPD. Toto propojení umožňuje koncernu reagovat rychle a flexibilně na požadavky zákazníků. Zásluhou velkého množství ekologických, ekonomických a sociálních opatření je tento rodinný podnik s historií v oblasti přepravy dlouhou více než 500 let považován i dnes za průkopníka v otázce udržitelného hospodaření.
V České republice zaměstnává společnost Gebrüder Weiss na 367 zaměstnanců. Poskytuje tuzemské a mezinárodní pozemní přepravy, leteckou a námořní přepravu, skladovou logistiku a komplexní logistická řešení šitá na míru.
Více informací o společnosti a jejích službách najdete také na https://www.gw-world.com/cz/news/press-releases/.
Kontakt pro média - Gebrüder Weiss Jiří Kolář PR Account Manager KnowComm s.r.o. e-mail: kolar@know.cz www.knowlimits.cz
Šárka Hálová Marketing Manager Gebrüder Weiss spol. s.r.o. e-mail: sarka.halova@gw-world.com www.gw-world.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.