Zakladatelé firmy Jet It zřizují mezinárodní společnost JetClub

Datum: 15.09.2020
Greensboro (Severní Karolína) 15. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - JetClub převezme dodávku dvou dalších letadel HondaJets a navýší tak celkový počet tryskáčů, které má Jet It k dispozici, na sedm Společnost Jet It byla založena dvěma bývalými obchodními řediteli společnosti...
Greensboro (Severní Karolína) 15. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - JetClub převezme dodávku dvou dalších letadel HondaJets a navýší tak celkový počet tryskáčů, které má Jet It k dispozici, na sedm
Společnost Jet It byla založena dvěma bývalými obchodními řediteli společnosti Honda Aircraft, Glennem Gonzalesem a Vishalem Hiremathem, s cílem překlenout propast mezi nepravidelnými soukromými charterovými lety a přespříliš drahými soukromými leteckými službami.
Jet It je letecká společnost založena letci. Její nabídka míří na nezaplněnou díru na trhu a udržuje si tak vysokou poptávku po svých službách.
Jen v prvním úplném kalendářním roce provozu byl růst firmy Jet It fenomenální. Jet It je největším poskytovatelem letů s letadly HondaJets v Severní Americe a má nakročeno k navýšení počtu své letadlové flotily na dvouciferné číslo do konce letošního roku. Společnost začínala v roce 2018 se třemi členy, včetně dvou zakladatelů, a v současnosti je zde zaměstnáno více než padesát lidí.
Spoluzakladatelé Gonzales a Hiremath nyní vykračují vstříc mezinárodní expanzi spuštěním JetClubu. S dodáním prvního JetClub HondaJetu dorazí jejich inovativní hybridní model do Evropy a Asie. Kromě představení nové služby pro soukromé lety poskytne JetClub v Evropě a Asii konzistentní zážitek dosavadním majitelům letadel Jet It cestujícím do těchto destinací. Stejný přístup a dostupnost soukromých tryskáčů budou poskytnuty členům JetClubu, kteří budou mít namířeno do Severní Ameriky. Hlavním cílem společnosti je vytvoření dvou leteckých služeb na klíč.
V jihovýchodní Asii a Indii je JetClub koncipován jako členská soukromá přepravní společnost, zatímco v Evropě nabízí službu hybridního spoluvlastnictví. JetClub umožní jednotlivcům a podnikům jak dostupnou přepravu v rámci jejich regionů, tak přístup k mezinárodní flotile, bude-li třeba vycestovat do jiných oblastí. JetClub předpokládá, že do poloviny roku 2021 bude operovat napříč celou jihovýchodní Asií a Evropou.
"Po úspěchu a pozitivním přijetí našeho projektu Jet It v Severní Americe jsme uvěřili, že máme možnost stát se světovým lídrem v poskytování dostupných soukromých přepravních služeb. Spuštění JetClubu je dalším krokem vstříc tomuto cíli," prohlásil Hiremath.
Gonzales dodal: "Máme v plánu zopakovat náš severoamerický úspěch i v Evropě a v Asii se stejně výjimečnou úrovní zákaznických služeb, která je pro naši společnost typická. Členové/vlastníci mohou zavolat na naši mezinárodní recepci a my jim zajistíme přepravu po daných oblastí. V některých zemích bez FBO služeb a soukromých terminálů zřídíme pozemní VIP služby, které budou naše cestující provázet imigračními a letištními terminály."
Video - https://mma.prnewswire.com/media/1273802/IMG_7167__1.mp4
KONTAKT: Dr. Akir Khan, 980-254-0674, akir.khan@gojetit.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.